Ihatom a málna levél teát? Holnap kezdem a 36 hetet. Vagy várjak még pár napot?
Igyad nyugodtan. Nem bizonyított, hogy bármit is tesz, vagy nem tesz.
Nekem legalábbis nem használt, 26 órás szülésem volt...
A másodikkal nem ittam, akkor meg 4,5 :o)
Szerintem nem ezen fog múlni, de főleg ha hiszel abban, hogy segíteni fog, akkor idd!
Jó szülést!
Nekem nem csinált sem görcsöket, sem tágulást sem semmit. Szerintem aki könnyen szül az teával és anélkül is pont olyan könnyen szült volna, honnan tudja hogy a teától volt olyan "gyors" a szülése? Első fiamnál ittam, 16 óra vajúdás után császár, másodiknál nem ittam 2.5 óra múlva a kezemben volt a fiam. Szerintem humbuk, placebo, pszichés segítség.
Kezd el nyugodtan, ártani biztosan nem fog!
Nekem az elsővel (is) sokat keményedett a hasam, de nem volt fájdalmas, még a vége felé sem, csak amikor "rendesen" beindult.
A másodikkal meg éppen hogy rengeteg fájdalmas görcsöm volt, egyszer be is mentünk a kórházba "tévesen", no az már 2 nappal a szülés előtt volt. Az utolsó 3 hétben minden nap "szülni akartam", a doki szerint lehetett volna is, mert nyitva voltam, mégsem történt semmi.
Szerintem a babák megvárják a nekik megfelelő időpontot, aztán "elindulnak". :o)
Azért két hetet még várj! :o)
Aztán jó szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!