Meg tudnátok mondani hogy Málna levél teafűvet, vagy simán málna levelet teának hol lehet beszerezni? És hogy nagyjából milyen árban van?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 15:08
1/7 anonim válasza:
Szia én pár hete vettem málnalevél teát a gyógyszertárban bár megrendeltem az egyikbe mert nem volt nálunk semelyik gyógyszertárban.
kb olyan 250 volt ha jól emlékszem, olyanba mint a kamillatea zacsiban volt.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, kellemes babavárást :)
2012. ápr. 24. 16:12
3/7 anonim válasza:
szia, gyógyszertárban és gyógynövényboltban is lehet kapni. Úgy körül van az ára ahogy előttem írták.-)
Boldog babavárást!
4/7 anonim válasza:
Szinte minden patikában, bár ezt már írták - és azt hadd tegyem hozzá, hogy én is ittam ezerrel, és nagyon bejött, könnyű szülésem volt!
5/7 A kérdező kommentje:
Pénteken voltam 36 hetes és most már szerintem elkezdhetem inni, bár az orvosommal nem beszéltem még erről, de a héten megyek a védőnőhöz is tőle azért megkérdem hogy tanácsolja e. Nagyon sok mindenkitől hallottam hogy hatásos, viszont voltak akik azt mondták hogy sz_rt se ért :/ hát én megpróbálok minden megtenni hogy könnyebb legyen, még első babás vagyok. :) köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 24. 19:04
6/7 anonim válasza:
Szia! Gyógynövénybolt. És még ajánlom a Cimicifuga és Caulophyllum homeopátiás bogyókat is. Nekem mindkét szülésemnél nagyon segítettek, én nagyon hittem is bennük, lehet azért.
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! köszönöm a tanácsot, de megtudnád írni hogy amiket említettél még homeos bogyókat, mikortól és napi milyen adagolásban kellene szedjem? Vagy hogy kell adagolni ezeket?
2012. ápr. 25. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!