Szeretnék babát, de nagyon félek a szüléstől. Melyik elviselhetőbb a császár vagy a természetes szülés?
Akkor én biztos nem vagyok igazi anya, mert császáros voltam, de azért leírom!
Szerintem szervezet függő,hogy ki, hogy viseli. Én két órával császár után, már simán tudtam törökülésben ülni. 6 órával utána kisétáltam a látogatóimhoz a folyosóra.
Itthon sem volt gond, ahogy hazajöttünk, már másnap egy könnyű kaját összedobtam!
nem akarok kotozkodni de 1-2 oraval csaszar utan a spinal meg benned van igy a labadat nem erzed.Masnap hazamenni hol?
Es 6 oraval utana meg katetered volt az tuti mert azt min 12 orat benn kell hagyni Szerintem rosszul emlekszel
2 császárom volt, és szerencsés alkattal áldott meg az ég, mert abszolút semmi rossz élményem sincs ezzel kapcsolatban. Jó, persze, fájdogált utána egy darabig a seb, de egyáltalán nem elviselhetetlenül, és nem sokáig. Elég fitt is voltam, nem akaródzott feküdni.
A "császár után 2 órával törökülésben ültem" tényleg hihetetlennek tűnik, én a 3. napon tudtam ezt megcsinálni.
Megkérdezhetem, hogy miért kaptam 29%-ot? A saját FÉLELMEIMET írtam le, nem az örök és abszolút igazságot.
Azért köszi mindenkinek a jóindulatot... Majd a gyerekeitek félelmeivel kapcsolatban azért legyetek elnézőbbek, ha lehet.
11-es vagyok!
Engem altattak, azért tudtam két órával rá már ülni.
Tudom,hogy itt szokás hazudni, mert a kutya sem tudja, de szerencsére én nem vagyok füllentős típus!
És nem hazamentem rá pár órára, csak a folyosóra látogatókhoz.
Igazából nem az a célom,hogy bizonygassam, csak a kérdezőnek akartam megmutatni, hogy nem mindig kell belehalni a császárba és lehet,hogy ő is jól viselné!
Köszönöm a kommenteket!
Természetes szülésnél mindenkit varrnak ott lennt? Tapasztalatok? Az nagyon fáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!