Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor kézzel felnyúlnak...

Amikor kézzel felnyúlnak megnézni mennyit tágultál, egyáltalán nem fájdalmas? Mert a kézzel tágítás úgy hallom nagyon az.

Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mikor engem vizsgált a doki szülés közben,majdnem letéptem róla a pólót:D Eszméletlenül fájt.
2012. dec. 15. 12:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem ngyon rossz volt,mindig fájás alatt nyúltak fel megnézni,azt hittem elájulok.Alig tudtam lazÍtani magam,mert amikor ráfeszÍtettem mégjobban fájt.Ez a dokiknál volt Így,amikor a szülésznő vizsgált a végén az már egyáltalán nem fájt.
2012. dec. 15. 14:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Hjaj, nincs valakinek kevésbé elrettentő tapasztalata?:((
2012. dec. 15. 17:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Amikor beértem a szülészetre két ujjnyinak mondták a tágulást az ügyeletes vizsgált, kellemetlen volt, de nem fájdalmas. Utána a szülésznő nézte fél napon keresztül, azt egyáltalán nem éreztem. (Biztos lehetett vagy kellett volna, de én inkább a hányingerrel és az álmossággal küzdöttem.)Tágítani engem nem kellett.
2012. dec. 16. 01:25
 15/15 anonim ***** válasza:
A tágításhoz nem tudok hozzászólni. Viszont a vizsgálat, amikor megnézték hány ujjnyi vagyok, az nem fájt. A fájás sokkal rosszabb volt. Merthogy fájás közben vizsgálnak. Engem inkább az zavart, hogy miért akkor, mert volt elég bajom a piszkálás nélkül is. Dehát ez van.
2012. dec. 16. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!