Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tennétek fel nekem császáros...

Tennétek fel nekem császáros hegről képet? Jöhet privátba is.

Figyelt kérdés
Lehet, hogy császározni fognak, érdekelne milyen lesz a hegem.
2012. dec. 14. 17:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Mikor bentvoltam szülés után, a szobatársam császáros volt. Csövek lógtak ki belőle stb. Én segítettem neki, mert még a gyerekért sem tudott felkelni:s

Akkor te erős vagy, azt hittem nagyon durva dolog, meghát tényleg műtét...

2012. dec. 14. 18:48
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy erős lennék, inkább csak nem hagytam el magam.

Én is másfél napig katéterrel mászkáltam. :)

Hiába hasi műtét, persze nem szabad elbagatellizálni, de ez akkor volt gázos, amikor átvágtak a hasizmot is. Most széthúzkodjá, majd visszagyömöszölik, ezért lehet gyorsabban gyógyulni.

És a nagy sablonszöveg:

Pozitív hozzáállás!

2012. dec. 14. 19:06
 13/20 anonim ***** válasza:

[link]

1 éve császároztak 15cm-es a heg.

Én nehezen épültem fel belőle.3 napig nagyon rossz volt.Akkor volt könnyebb amikor kivették a kapcsokat.De hiába fájt a gyerekért felálltam :)

2012. dec. 14. 21:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Milyen kapcsokat?:o
2012. dec. 14. 21:08
 15/20 anonim ***** válasza:
19%
nem fog látszódni,ki fog fehéredni.5 hónapja szültem és szinte semmi nem látszik.10 cm egyébként,és 3500-al született a fiam.legjobb a császár,2 nap rossz volt,1 hét múlva meg sem éreztem a heget.örülök hogy megcsászároztak,így mindenki jobban járt.a baba is, a férjem is és én is :-)
2012. dec. 14. 21:51
 16/20 anonim ***** válasza:

3. vagyok!

Simán kifért, mert 2880grammal született a kisfiam. A felépülés nekem villám gyors volt, veszedelmesen gyorsan regenerálódik a szervezetem.

Az nap már könyörögtem, hogy had álljak fel egy kicsit. Másnap simán sétáltam, bár nem mondom, hogy kellemes volt.

Harmad nap már fogócskáztam a váróba a kislányommal. Nálunk csövet csak az kap, aki kicsit túlsúlyos, ez a veszély engem nem fenyegetett. Nekem csak a katéter volt, amiben kellemeset csalódtam. Sokkal rosszabbra számítottam. Kb ennyi. Ne parázz, reméljük neked is pozitív élmény lesz.

Szorítok neked, és további boldog babavárást! :)

2012. dec. 14. 22:21
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

És a képeket is:)

2012. dec. 14. 22:24
 18/20 anonim ***** válasza:

fél év-egy év után kifehéredik a legtöbb esetben

kezdetben élénkpirosak-lilásak a műtéti hegek

lehet kapni olyan krémet a gyógyszertárban ami segíti az elhalványodást

általában 10-15 centis hegre kell számítani

láttam hasi műtött beteget, igaz neki gyomorműtéte volt és két év után keresni kellett hol is van a bemetszés

tehát ha nem tartozol azon ritka emberek közé akik hajlamosak a keloidképződésre, valóószínűleg alig látszik majd valami.

a hófehér bőrű, striákra kevésbé hajlamos embereknek a "legszebbek" a hegjei de ez sem törvényszerű, csak a nagy átlag.

2012. dec. 15. 17:20
 19/20 A kérdező kommentje:

Elég fehér a bőröm, de nem zavarna ha ott maradna a nyoma, úgyis csak a férjem látja:)

Köszi a válaszoakt:)

2012. dec. 15. 17:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,megkérdezhetem,hogy a második babánál mi volt a probléma,hogy majdnem elvéreztél???Első babámat várom,és ez az egyik legnagyobb félelmem,hogy mi van,ha rosszul válik le a méhlepény szülés után,és ott maradok a szülőágyon,mert elvérzek!!!

19+4 hkm

2012. dec. 15. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!