Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tennétek fel nekem császáros...

Tennétek fel nekem császáros hegről képet? Jöhet privátba is.

Figyelt kérdés
Lehet, hogy császározni fognak, érdekelne milyen lesz a hegem.
2012. dec. 14. 17:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne!
2012. dec. 14. 17:30
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

Please

[link]

2012. dec. 14. 17:33
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Kicsit görbe, de teljesen rendben van. 3 hónapos a heg.

2012. dec. 14. 17:34
 4/20 anonim ***** válasza:
Húúú, kedves második! Ezek azért elég rémisztő képek, és messze állnak a valóságtól. 3. voltam
2012. dec. 14. 17:36
 5/20 anonim ***** válasza:
No gondoltam csak nem rakom fel a sajátom :-) a tied nagyon szép, nekem kicsit hosszabb azért.
2012. dec. 14. 17:37
 6/20 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as nagyon szép a heg, biztos ügyes volt a doki.

El sem tudom képzelni, hogy fért ki a baba:)

2012. dec. 14. 17:41
 7/20 anonim ***** válasza:

Képet nem tudok most felrakni.

Az első heget alig lehetett látni, amikor a másodikat szültem szintén császárral, a doki bekente a hasam Betadinnal és nem találta a heget! A második is ilyen, szinte nem is látszik.

Persze néhány hónapig élénk (lilás), de ha jól megcsinálják szinte láthatatlan :)

2012. dec. 14. 18:18
 8/20 anonim ***** válasza:

7. vagyok

Megnéztem a 3. válaszolód hegét, az enyém még ennél is rövidebb, pedig 4300 és 4000 g-os gyerekeket szültem :)

2012. dec. 14. 18:19
 9/20 A kérdező kommentje:

Az első kettőt spontán szültem, de a másodiknál majdnem elvéreztem, ezért lehet csaszi lesz belőle. De azt hittem sokkal nagyobbat vágnak:)

És kb. meddig fáj?

2012. dec. 14. 18:24
 10/20 anonim ***** válasza:

7. megint

Nekem egy hétnél nem fájt tovább, és kizárólag akkor, amikor lefeküdtem és felálltam az ágyból, egyébként egyáltalán nem. Simán emelgettem a gyereket, stb.

Ami nekem rossz volt az az, hogy a hasizmaim voltak sokáig "fájósak". Kicsit rosszul mozdultam, akkor már éreztem, de fájdalomnak nem nevezném.

Én a műtét után a kötelező 6 óra fekvés után úgy jöttem-mentem, mint akit meg sem császároztak.

2012. dec. 14. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!