Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák akik már szültetek,...

Anyukák akik már szültetek, elfelejtettétek milyenek voltak a fájások a vajúdás alatt, vagy emlékeztek rá?

Figyelt kérdés
Én kétszer szültem fájdalomcsillapítás nélkül, oxyval, egyszer majdnam 4 éve, egyszer pedig 8 hónapja, de teljesen törlődött a fájdalom. Nektek is?
2012. dec. 7. 20:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

érdekes, hogy 2 fájás között úgy éreztem mint ha törölték volna.

így 3 év távlatából fel-fel tudom idézni ahogy ülök, jön a fájás, a fájdalomtól ahogy egyszerre bele nyilall a derekamba és a hasamba majd sugározza szét az egész testembe, fel kell állnom, de annyira fáj, hogy le kell ülnöm :D

de persze emlékeimben már jóval kibírhatóbb mint amit akkor éreztem :D

furcsa volt egyébként mikor már összeértek a fájások, nem éreztem, hogy fáj, csak feküdtem és úgy éreztem mint ha kiszálltam volna a testemből, lehet félholt voltam akkor :D

érdekes tényleg, hogy geyre szebb emlék :)))

és 4-5 percenként

2012. dec. 8. 00:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
én nem felejtettem el, de azóta már kárpótolt a kicsi fiam bőven :) amíg nem tudod mit kapsz cserébe, nagyon szörnyű, én közvetlenül utána azt mondtam, soha többet. Most mégis szívesen bevállalnám újra az egészet cserébe azért hogy a kisfiam ne legyen hasfájós és ne szenvedjen, de sajnos ilyen csere nem lehetséges :(
2012. dec. 8. 12:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
3x szültem(fájdalomcsillapítás nélkül),legutóbb 10 hete,és abszolút törlődött.
2012. dec. 8. 13:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Miután megszültem (hüvelyi úton, fájdalomcsillapító nélkül, oxitocinnal), az 1. gondolatom az volt, hogy soha többé nem szülök.

2 nap múlva már azt mondtam, hagy talán majd 1x, de mindenképp kérek érzéstelenítőt.

1-2 hét múlva már úgy nyilatkoztam, hogy nem olyan vészes, ki lehet bírni.

Most 3 hónap után már nem is emlékszem a fájdalomra, és azt mondom, hogy inkább a szülés, mint az első 6 hét-2 hónap.

2012. dec. 8. 13:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
3 éve szültem,minden hónapban újraélem.
2012. dec. 8. 14:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Én valahogy úgy vagyok vele,mint a 14-es válaszoló. 2 hónapja szültem,de egyáltalán nem emlékszem,csak a gondolataimra,pl.,hogy fél óránként jöttek kézzel tágítani,és már mikor megláttam a szülésznőt,elsírtam volna magam. De a fájdalomra egyáltalán nem emlékszem,de én már órákkal a szülés után sem emlékeztem szerencsére.De csak most jutottam el odáig,hogy azt mondom,hogy nagyon szeretném még átélni a szülést. =) Pedig én is érzéstelenítés nélkül,a végén egy kis oxival szültem :)
2012. dec. 8. 14:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Azt tudom, hogy fájt, de hogy milyen volt a fájdalom azt már a szülőszobán elfelejtettem. :)
2012. dec. 9. 15:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Én csak arra emlékszem, hogy a vajúdás alatt azt mondtam a férjemnek, hogy én ezt mégegyszer nem csinálom végig. Oxyt kaptam, egyből 2 perces fájásokkal indítottam, nagyon rossz volt. A szülés maga pedig egyáltalán nem volt fájdalmas, és én már ott elfelejtettem az egészet, mikor a kisfiam kibújt. Azon csodálkoztam, hogy csak ennyi volt? Érdekes a női természet...
2012. dec. 10. 00:12
 19/19 anonim ***** válasza:
2 hete szültem,és igen,emlékszem milyen volt,szerintem nem is fogom elfelejteni :) Bár nekem nem is a fájások voltak a legnagyobb problémám,hanem az álmosság és a hányinger,hánytam is,mert annyira fájt. A tolófájás az már nem volt vészes. Összességében nem volt olyan szörnyű,csak sok ideig tartott,11óra alatt lett meg,mindenféle fájdalomcsillapitás nélkül,2 oxyval.
2012. dec. 18. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!