Anyukák akik már szültetek, elfelejtettétek milyenek voltak a fájások a vajúdás alatt, vagy emlékeztek rá?
érdekes, hogy 2 fájás között úgy éreztem mint ha törölték volna.
így 3 év távlatából fel-fel tudom idézni ahogy ülök, jön a fájás, a fájdalomtól ahogy egyszerre bele nyilall a derekamba és a hasamba majd sugározza szét az egész testembe, fel kell állnom, de annyira fáj, hogy le kell ülnöm :D
de persze emlékeimben már jóval kibírhatóbb mint amit akkor éreztem :D
furcsa volt egyébként mikor már összeértek a fájások, nem éreztem, hogy fáj, csak feküdtem és úgy éreztem mint ha kiszálltam volna a testemből, lehet félholt voltam akkor :D
érdekes tényleg, hogy geyre szebb emlék :)))
és 4-5 percenként
Miután megszültem (hüvelyi úton, fájdalomcsillapító nélkül, oxitocinnal), az 1. gondolatom az volt, hogy soha többé nem szülök.
2 nap múlva már azt mondtam, hagy talán majd 1x, de mindenképp kérek érzéstelenítőt.
1-2 hét múlva már úgy nyilatkoztam, hogy nem olyan vészes, ki lehet bírni.
Most 3 hónap után már nem is emlékszem a fájdalomra, és azt mondom, hogy inkább a szülés, mint az első 6 hét-2 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!