Anyukák akik már szültetek, elfelejtettétek milyenek voltak a fájások a vajúdás alatt, vagy emlékeztek rá?
Én kétszer szültem, emlékszem rá:) És soha nem fogom elfelejteni, de nem is akarom:)
És akár minden évben átélném, ha tehetném:D
A harmadik májusban fog születni, már nagyon várom:)))
18hkm.
3 kicsim van, és igen emlékszem rá hogy mekkora volt a fájdalom, pontosan emlékszem milyen borzalmas volt ez a számomra uralhatatlan hullámszerű fájdalom, gondolkodni nem tudtam, magamról nem tudtam kiestek percek stb. pedig nem is volt hosszú szülésem egyik se sőt (7, 2 és 5 óra) . épp ezért igyekszem egyáltalán nem gondolni rá :)
Megszülettek, örülök nekik és kész, a szülésre meg nem gondolok:))
Érezni nem érzem, de emlékszem, első szülésemnél volt gátmetszés, az olló csattanásának hangját is hallom. Brr. Beleborzongok.
És emlékszem a vajúdásokra is. Harmadik szülésem volt a legrövidebb, de cserébe talán a legerősebb fájásokkal. Emlékszem az utolsó nyomásra kitolásnál, úgy éreztem, muszáj kinyomni, mert több nyomásra nem lesz erőm, és bár a szülésznő mondta, hogy pihenjek egy kicsit, én csak ráhúztam, azzal kint is volt az óriásbébi. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!