Ezek jóslók, vagy a vajúdás közeledik?
Tegnap este 9 körül kezdtem érezni menszesz görcsöket, kb 30 percenként. Egy idő után lezuhiztam,de nem múltak el tőle, azóta is 10-20 percenként jönnek. Most nemrég megint zuhanyoztam, de azóta is volt még két görcs.30-60 mp egy fájás. Tegnap voltam dokinál, c:2111, és délután pecsételő vérzés.
Úgy olvastam, jóslók 2-3 óráig tartanak, akkor nekem miért tart egész éjjel? Ha meg igaziak,miért nem rendszereződnek?
Nagyon fáradt vagyok, szinte semmi nem tudtam pihenni este.
Valaki aki tapasztalt ilyet?
Lehet estére meglesz a babád!
Nálam is így kezdődött, egy kád forró vízbe feküdj be, ha elmúlik jósló, ha nem akkor igaziak!!!
Lassan megy a tágulás, most nyílik a méhszájad!
Majd ha rendszeresen 10 percesek lesznek a fájások, és tartanak fél percig, akkor rendeld haza az urad, indúlni kell ankórházba!
Feküdj , pihenj, mert ez még semmi, ettől 1000x jobban fog fájni, majd percenként lesznek majd 1 perces fájások, pihenj, feküdj hogy majd bírd a szülést!!!
Nem volt hasmenés, de háromszor voltam este óta wc-n...
Igen megpróbálok pihenni. Remélem ez már a folyamat beindulása, és nem lesz mégegy ilyen bizonytalan éjszakám...
Most pihentem, és elmúltak a görcsök, csak a hasam fáj,mint mielött megjön.
Remélem azért ez jelzés értékű volt, és mostmár babázhatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!