Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezek jóslók, vagy a vajúdás...

Ezek jóslók, vagy a vajúdás közeledik?

Figyelt kérdés

Tegnap este 9 körül kezdtem érezni menszesz görcsöket, kb 30 percenként. Egy idő után lezuhiztam,de nem múltak el tőle, azóta is 10-20 percenként jönnek. Most nemrég megint zuhanyoztam, de azóta is volt még két görcs.30-60 mp egy fájás. Tegnap voltam dokinál, c:2111, és délután pecsételő vérzés.

Úgy olvastam, jóslók 2-3 óráig tartanak, akkor nekem miért tart egész éjjel? Ha meg igaziak,miért nem rendszereződnek?

Nagyon fáradt vagyok, szinte semmi nem tudtam pihenni este.

Valaki aki tapasztalt ilyet?

2012. dec. 5. 07:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Korházba még nem akarok indulni, a párom dolgozik, más nincs aki bevigyen, őt meg vaklármára nem akarom hazarángatni, csak ha már tuti,hogy itt az idő...
2012. dec. 5. 07:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Lehet estére meglesz a babád!

Nálam is így kezdődött, egy kád forró vízbe feküdj be, ha elmúlik jósló, ha nem akkor igaziak!!!

Lassan megy a tágulás, most nyílik a méhszájad!

Majd ha rendszeresen 10 percesek lesznek a fájások, és tartanak fél percig, akkor rendeld haza az urad, indúlni kell ankórházba!

Feküdj , pihenj, mert ez még semmi, ettől 1000x jobban fog fájni, majd percenként lesznek majd 1 perces fájások, pihenj, feküdj hogy majd bírd a szülést!!!

2012. dec. 5. 07:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, nyitott méhszájnál már tilos fürödni, csak zuhanyozni ajánlott és azt sem forró vízben, mert lepényleválást okozhat, max. jó meleg vízzel.
2012. dec. 5. 07:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Nincs kádunk, zuhanyzónk van. Este óta kétszer zuhanyoztam már, el nem mulasztotta a fájásokat, de nem is rendszerezte... :(
2012. dec. 5. 07:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet el fog tartani egy ideig amíg rendszereződnek, de legyen kéznél a holmid amit viszel, és próbálj pihenni és enni is , mert ha beindul utána egész nap nem fogsz tudni enni. Esetleg nem megy a hasad? Nekem mindkettővel ezután gyorsultak a dolgok.
2012. dec. 5. 07:54
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem volt hasmenés, de háromszor voltam este óta wc-n...

Igen megpróbálok pihenni. Remélem ez már a folyamat beindulása, és nem lesz mégegy ilyen bizonytalan éjszakám...

2012. dec. 5. 07:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálam is így kezdődött, a kórházból haza akartak küldeni, hogy csak jóslók, pedig nem az volt! Aztán mégis befektettek, 2 napot szenvedtem, nem múltak el, egyre csak erősödtek, de mindig csak rámondták, hogy jósló, mert nem tágult a méhszáj! Pedig más oka volt, persze ez csak a végén derült ki, császár lett. :(
2012. dec. 5. 08:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja és nekem nem rendszereződtek a végén sem! 2-3-4-5-6 percesek voltak összevissza.
2012. dec. 5. 08:48
 9/11 A kérdező kommentje:

Most pihentem, és elmúltak a görcsök, csak a hasam fáj,mint mielött megjön.

Remélem azért ez jelzés értékű volt, és mostmár babázhatok...

2012. dec. 5. 11:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha még van erőd arra, hogy netezz, akkor az csak jósló. Hidd el, ha jönnek az igazi fájások, teljesen megszűnik létezni az idő, azt sem tudod majd, mióta fáj. Tapasztalat... Egyébként könnyű szülést !
2012. dec. 6. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!