Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak en voltam ilyen magamnak...

Csak en voltam ilyen magamnak valo szules kozben vagy mas sem kert kozonseget?

Figyelt kérdés

Kanadaba elek a ferjemmel es a 7 hetes kisfiunkkal.

Szoktam nezni a TLC csatornat ami szuleseket is mutat.

Az egyik szulesnel bent volt az apuka az apuka szulei az anyuka szulei,a testvereik.Nyitva volt az ajto(itt kulfoldon mindenki kulon szuloszobat kap igy hal Istennek nem hallottam mas orditasat) es az ajton kivul alltak az unokatestverek mert ok mar nem fertek be a szobaba.Az egeszet az koronazta meg amikor betoltak a nagymamat is tolokocsiba.

Es amikor en szultem is csodalkozott a doki h csak a ferjem van velem meg egy baratnom(de ot sem akartam csak nem voltam biztos h vajudas kozbe tudok majd koncentralni h mindent megertsek angolul mert a ferjem csak keveset beszel angolul).

Mondta a doki h itt mindig bent van az egesz csalad.

Csak en voltam ilyen magamnak valo vagy ti sem igenyeltetek a "kozonseget".

2009. aug. 19. 19:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Még csak az kellene! Anyósomék 200 km-re laknak, amikor megmondtuk hogy babát várunk rögtön rákezdett sopánkodni hogy akkor ők hogy fognak tudni bejönni a szüléskor a kórházba? Na mondom magamban még csak az hiányozna hogy ott üljön az egész família. Max. a párom lehet benn, de ez teljesen az ő döntése lesz, megtiltani nem fogom neki hogy bejöjjön de nem is ragaszkodom hozzá hogy ott legyen. Ja, és látogasson mindenki otthon, szerintem az alatt a pár nap alatt a látogatók a többi kismamát is csak zavarják.
2009. aug. 20. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!