Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak en voltam ilyen magamnak...

Csak en voltam ilyen magamnak valo szules kozben vagy mas sem kert kozonseget?

Figyelt kérdés

Kanadaba elek a ferjemmel es a 7 hetes kisfiunkkal.

Szoktam nezni a TLC csatornat ami szuleseket is mutat.

Az egyik szulesnel bent volt az apuka az apuka szulei az anyuka szulei,a testvereik.Nyitva volt az ajto(itt kulfoldon mindenki kulon szuloszobat kap igy hal Istennek nem hallottam mas orditasat) es az ajton kivul alltak az unokatestverek mert ok mar nem fertek be a szobaba.Az egeszet az koronazta meg amikor betoltak a nagymamat is tolokocsiba.

Es amikor en szultem is csodalkozott a doki h csak a ferjem van velem meg egy baratnom(de ot sem akartam csak nem voltam biztos h vajudas kozbe tudok majd koncentralni h mindent megertsek angolul mert a ferjem csak keveset beszel angolul).

Mondta a doki h itt mindig bent van az egesz csalad.

Csak en voltam ilyen magamnak valo vagy ti sem igenyeltetek a "kozonseget".

2009. aug. 19. 19:27
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Szerintem az csak rám és a férjemre tartozik!szerintem ez egy nagyon intim,bensőséges dolog!
2009. aug. 19. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Velem például senki nem volt bent szülésnél, csak a barátnőim vártak kint a folyoson. Én nem akartam, hogy az apuka lássa az egészet meg ő sem akart ott lenni. Vissza gondolva nagyon örülök neki, hogy csak a szülésznő volt velem meg a doki.
2009. aug. 19. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha arra kerül a sor én tök egyedül leszek. Elég az az alap kínlódás amit te ott átélsz. Nehogymár az egész család ott mozizzon!!!
2009. aug. 19. 19:34
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Én sem akartam, hogy ott legyen a férjem. Szerintem ez a nő dolga, nem akartam, hogy a férjem lásson szenvedni. Segíteni úgysem tud igazán. Nem is tudtam volna rá figyelni. Sok apukától hallottam már, hogy hosszú időre elment a kedve az orális szextől, mert mindig eszébe jutott a szülés. És ez nem szemétség, erről nem tehet a pasi. Jó érzés vollt, amikor betoltak a szobámba tisztán, kismanóval a pocakomon, és így bújt hozzánk apa.
2009. aug. 19. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
MAgyarországon csak 1 valaki lehet bennt szülés közben. Én is nemrég szültem, a férjem bennt volt. Örülök, hogy bejött velem. Egyrészt azért, mert segített, törölgette a homlokomat, bíztatott, nem beszélve arról, hogy látta, hogy mennyit szenvedek a gyerekünkért! Másrészt ezzel erősödik az apa-gyermek kapcsolat. Ez egy kihagyhatatlan élmény az apukák számára is. Bíztatok mindenkit, hogy menjen be! Ha végül nem bírja, akkor kimehet, nem fogja senki a szemére hányni.....
2009. aug. 19. 19:39
 6/11 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo:

En nem is az apukarol beszelek mert nalunk is bent volt a ferjem en a szulokrol nagyszulokrol testverekrol beszeltem.

Amugy koszonom a valaszokat.

2009. aug. 19. 19:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a tesóm és az anyukám volt bent, de azért mert anyukám szülésznő, tesóm is egészségügyis. Férjem amúgy is kiájult volna. De mást én sem láttam volna szívesen. Az szerintem nagyon gusztustalan, hogy mindenki bámul, mint a moziban. Majd megnézik a gyereket, amikor már megszületett. Még jó, hogy a "gyártásnál" nem akarnak ott lenni!

Amúgy engem meg egy otthon szüléses videó kísért, ahol a kádban a vajúdó anyuka mellett ott volt a másik 2 nagyobb gyerek. Egyik sem volt több 4 évesnél. És abban a véres, magzatvizes vízben csücsültek, ami az anyjukból jött ki. Ott is ott volt az egész família, egy panel lakás pici fürdőszobájában.

2009. aug. 19. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó hozzászóló! Borzalmas látvány lehetett... én szülés után láttam mindenféle szüléses videót a Youtube-on, de örülök, hogy nem előtte, mert biztos rosszul lettem volna! :D Borzalmas brutális dolognak látszik pedig "élőben" ez egész más!

Bocsi, válaszolok is a kérdésre:

Szerintem is túlzás az egész család. Én is úgy voltam vele, hogy vagy a párom, vagy senki!!! A párom végül bent volt elejétől a végéig és csodálatos élmény maradt mindkettőnknek. Ha ő nem akart volna maradni, akkor senkit nem láttam szívesen, szerintem is túl intim ez ahhoz, hogy a család ott csámcsogjon, vagy akár csak egy tagja is!

Boldog babázást nektek!

2009. aug. 19. 20:31
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

Én senkit sem akartam magam mellé.Jól éreztem magam egyedül.Nem is lettem volna képes kommunikálni,mert az elejétől kezdve 2-3 perces fájásaim voltak.Nem mondom,h a szülés a nő dolga,vagy férfinak ott semmi keresnivalója...Csupán én akkor,abban a kapcsolatban ezt láttam jónak.Lehet egy másik férfivel egy másik gyermekkel egy másik szituációban,azt érezném,h jó lenne,ha bent lenne,de a férjemet nem akartam.Ő különben is olyan,hogy könnyen rosszul lesz az ilyen véres történésekkor.Épp elég voltam én a dokinak meg a szülésznőnek,nem kelljen még őt is fellocsolni.

H az gész család bent legyen?Na nem!Arra is megkértem mindenkit,h véletlenül se látogassanak meg a kórházban,mert én ott pihenni szeretnék,nem látogatókkal bájcsevegni.Arra majd jó lesz az itthon.

2009. aug. 19. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
de jó, hogy találkozok itt olyanokkal, akik nem akarnak társaságot a szülésnél! Én a férjemet sem akarom bent látni. Mi jó van abban, ha mocskosan, izzadtan, szenvedve látnak téged? A szülés még saját magamnak is elég iszonyatos lesz, hát még a férjemnek! Nekem már az is mozizásnak számít, ha ő bent van. Viszont tudom, hogy a szülőszoba előtt fog várni, és jobban izgul majd, mint én. Nekem ez bőven elég. És a gyermekünkből sem egy csúf, mocskos teknősbékát fog látni, hanem egy szép, megmosdatott babát. Én írtózom az ilyesmitől
2009. aug. 20. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!