HA 28 hetesen megszületne a babóca akkor életben maradna?
28 hetesen még erősen koraszülöttnek számít a baba, de megfelelő ellátás mellett azért jó esélyei vannak. Ha most születne meg akkor engedik ki a kórházból amikor eléri a születéskor elvárható súlyt, és nincs már semmi baja.
Szerintem egy megfázás miatt ne aggódj. Egy hete én valami vírust kaptam el, hánytam és ment a hasam. Azóta is ugyanúgy ficereg a hasamban, így már nem aggódk.
szia
megfázástól nem lesz semmi baj.a negatív gondolatok a rosszak.
én 10hetesen voltam januárban 2hétig influenzás.38fokos lázzal, bizony volt, hogy én is elbúcsúztam a babómtól:(
valószínüleg már életben maradna a babád, de ha megindulna a szülés előszőr is gyógyszerekkel megpróbálnák benned tartani.
fel a fejjel ,jobbulást!!!
31hetes kismama, boldog babavárást
Így van, egy mágfázástól, és még annál sokkal nagyobb dolgoktól sem lesz baja a babának, ennyire nem szabad parázni. Ennél sokkal nyugodtabbnak kell lenned!
A negatív gondolatok nagyon tudják befolyásolni a szervezetet, ezért jobb pozitívan gondolkodni!!!
Amúgy igen, 28 hetesen már jó orvosi felszerelés mellett életképes a baba, ha más gond nincs. És ha jól tudom a 2,5 kgot kell elérni, hogy hazaengedjék.
De ne is gondolj iylenre, nem lesz baj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!