Vannak itt kismamák akik szexszel próbálták beindítani a szülést?
Figyelt kérdés
39 hetes vagyok és az érdekelne, hogy a légyott után mennyi idővel indult meg a szülés és éreztek-e valamit a szeretkezés után?2009. aug. 18. 21:46
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért egy kicsit én is reménykedem! Utolsó válaszoló, mennyi málnalevél teát ittál naponta és hogyan készítetted el?
2009. aug. 19. 17:35
12/15 anonim válasza:
Nekem se indult be a szextol es 11 nappal tulhordtam a fiamat.
Konnyu szulest neked:)
13/15 anonim válasza:
Szia!
Én is azt a tábor erősítem, akinek nem indult be a szülés a szextől.
(bár nekem az oxitocintól sem indult be, így lett császár. 2 hetet hordtam túl a kisfiamat)
14/15 anonim válasza:
Szia. 40 hetes km vagyok, éppen tegnap is ezzel próbálkoztunk, de semmi. (azért jól esett :D ) Azt is írták, hogy ha erőset eszel, az is megindítja, de nem vált be. Nekem vasárnap kellene befeküdni, úgyhogy az összes népi praktikát bevetettem, de azt hiszem a baba dönti el mikor jön, mi meg csak várakozhatunk. :D
15/15 anonim válasza:
Szia! A "teás" vagyok. A 36. héttől ittam naponta egy csészével. Két-három deci forrásban lévő vizet öntöttem egy púpozott teáskanál málnalevélre, majd öt percre letakartam, leszűrtem és úgy ittam. Az utolsó pár napban emeltem az adagot fél liter vízhez tettem négy púpozott kanállal. Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!