Azok a kismamik akik szexel próbálták beindítani a szülést azoknak mennyire volt sikeres? Ha sikeres volt mennyi idő után indult meg?
Csak bíztatásként: mi este 9 körül szeretkeztünk, éjjel 2kor ébredtem, hogy indulni kell :) Ez a 38. hét első napján történt. Mondjuk, mi nem akartuk kicsalogatni, de így sikerült.
Jó próbálkozást nektek is :)
Mi nem akartuk beindítani.
Éjfélkor voltunk együtt,ahogy végeztünk fájt a hasam.Utóbb kiderült fájásaim voltak,ami egyre erősődött,és 3/4 1kor folyt el a magzatvizem.
Ez a 38ik héten történt.
40+4 hetesen próbáltuk.3-szor szexeltünk.Este 19-kor az utolsó szex, majd 20:30-kor éreztem valami furcsább haskeményedést.De elaludtam ,pedig akkor olyan 15 percesnként jöttek.Hajnali 1:30-kor mnár nemtudtam aludni annyira furán húzódott a pocim.10 perces fájásaim lettek.2 óra elteltével már 8 majd rögötn 6 perces fájásaim voltak ekkor mentünk kórházba.Szépen tágultam ,m ert ekkor voltam 2 ujjnyi, de a babám nem illeszkedett be még burokrepesztés után sem.Így 12 óra vajúdás után 13:04-kor megcsászároztak romló szívhang miatt.
De a szex hatott:-)Így nem kellett másnap megvárni míg befektetnek és ők indítják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!