Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mivel lehet jól...

Szülés után mivel lehet jól beindítani a székletet?

Figyelt kérdés
Nem gyógyszerre gondolok. Pl. Mira vizet lehet inni? Vagy esetleg más ötlet?
2010. dec. 3. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Glicerines végbélkúp. Vagy beöntés. Nekem ezek segítettek. És persze a megfelelő táplálkozás.

De amíg fájdalmas volt, a fentiekkel rásegítettem.

2010. dec. 3. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
A kórházban glicerines kúpot adtak.
2010. dec. 3. 23:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a kórházban Stadalaxot adtak. Csak az elsőhöz kellett, utána már nem volt probléma. Bár írod, hogy ne gyógyszer legyen...
2010. dec. 3. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Én úgy jártam, hogy ittam Laveolac szirupot, hogy biztos legyen székletem, nehogy emiatt ne engedjenek minket haza. Utána behoztak egy pár gyógyszert, hogy vegyük be, bevettem. Utólag megkérdeztem, hogy volt e hashajtó benne, azt mondták igen. Akkor már sejtettem, hogy gubanc lesz:)

Volt is egy fél napig:)

2010. dec. 3. 23:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Én vittem magammal szilvalevet. Alapbol szorulásos vagyok és olvastam, hogy ez jo rá.

Itthon ki is akartam probálni, de belsö suggalatra nem tettem. Szerencsére, az nap szültem. Mŕsnap ittam a léböl, semmi. 2nap lenyomtam a maradékot, na az ugy fellazitott, kitakaritott, hogy csak lestem. Szoval én ajánlom.

Gyors és kellemes szülést.

2010. dec. 4. 03:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is csak a laevolac szirup jött be, ami sima glükóz. Nem kell tőle félni, nekem a 2 hós babámnak is azt kellett adnom. Érdekes, de a glicerines végbélkúp nálam abszolút nem hatott, bár nem tudom mit csodálkozok, hiszen a tamarin lekvárt is nagykanállal eszem hatás nélkül. A laevolac kíméletes, nem görcsöltet!
2010. dec. 4. 07:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem első nap hoztak be tejet is (a férjem) és narancslevet is (anyám). Ittam mindkettőből, meg is lett a hatása. Másodszor már tudatosan készülök ezekkel! :)
2010. dec. 4. 10:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a szülés másnapján megittam 4 liter rostos meggylevet. Utána jött is a nagydolog.

Mindkét szülésnél bejött ez.

2010. dec. 4. 12:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Primbiotic gél.Drága!

Szilvalekvár, rostos üdítő.

2010. dec. 4. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!