Szülés után mivel lehet jól beindítani a székletet?
Glicerines végbélkúp. Vagy beöntés. Nekem ezek segítettek. És persze a megfelelő táplálkozás.
De amíg fájdalmas volt, a fentiekkel rásegítettem.
Én úgy jártam, hogy ittam Laveolac szirupot, hogy biztos legyen székletem, nehogy emiatt ne engedjenek minket haza. Utána behoztak egy pár gyógyszert, hogy vegyük be, bevettem. Utólag megkérdeztem, hogy volt e hashajtó benne, azt mondták igen. Akkor már sejtettem, hogy gubanc lesz:)
Volt is egy fél napig:)
Szia.
Én vittem magammal szilvalevet. Alapbol szorulásos vagyok és olvastam, hogy ez jo rá.
Itthon ki is akartam probálni, de belsö suggalatra nem tettem. Szerencsére, az nap szültem. Mŕsnap ittam a léböl, semmi. 2nap lenyomtam a maradékot, na az ugy fellazitott, kitakaritott, hogy csak lestem. Szoval én ajánlom.
Gyors és kellemes szülést.
Én a szülés másnapján megittam 4 liter rostos meggylevet. Utána jött is a nagydolog.
Mindkét szülésnél bejött ez.
Primbiotic gél.Drága!
Szilvalekvár, rostos üdítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!