Jövőhét csütörtökön akarják beindítani a szülést. Hogyan kerülhetném el és hozhatnám előbbre?
Lehet próbálkozni mellszívó használatával is, mert oxitocin szabadulhat fel a szervezetben hatására.
Próba szerencse :)
Hát megértelek.
Én 40+5 napos vagyok és jövőhét kedden indítanak, már a kórházban fekszem. Elképzelheted, hogy én aztán mindent kipróbáltam, csak hogy ne kelljen befeküdni meg indítani.
Próbáltam: hosszú séták, lépcsőzés, nagytakarítás, májvatea, homeopátiás bogyók, szex, bábatea (gyömbér, fahéj, szegfűszeg, vasfű), hashajtás,mellbimbó ingerlés, meditáció, már a nyákdugóm is távozott 4 napja, kétszer kaptam oxitocin infúziót de SEMMI!
Egyedül a ricinusolajas bábakoktélt nem mertem még kipróbálni, de már nem is akarom, ezek szerint még nem akar jönni és én már nem kísérletezem, majd a dokim tudja mi legyen!
Kitartás! Már csak tényleg pár nap és babázhatunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!