Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vannak itt kismamák akik...

Vannak itt kismamák akik szexszel próbálták beindítani a szülést?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok és az érdekelne, hogy a légyott után mennyi idővel indult meg a szülés és éreztek-e valamit a szeretkezés után?
2009. aug. 18. 21:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyel mi végigszeretkeztük a 38, 39 és 40. hetet is mindhárom babámnál mégis mindet túlhordtam.

Ha megkérdezed az anyukákat akkor lesznek akik azt mondják, hogy igen és akik nem. De nem tudhatod, hogy akiknél igen ott ehhez köze volt-e szexnek, az orgazmusnak vagy úgyis megindult volna. Tehát szerintem az elmélet cáfolatára elég az, hogy vannak sokan, akiknek nem indult meg a szülés.

2009. aug. 18. 21:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

41. héten doki engedélyével, amennyire lehetett annyira intenzíven, és nem indult meg =)

csak 4 nappal utánna, ebéd közben =)

2009. aug. 18. 21:54
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. aug. 18. 22:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem indult be tőle.
2009. aug. 19. 08:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem indult be. 8 nappal túlvittem a fiamat.
2009. aug. 19. 08:47
 6/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én 40 hetes vagyok (a másodikkal), mi is próbálkoztunk, mert már nagyon nehezen viselem, és sokan erre "esküsznek". Az elv az, hogy a sperma tartalmaz prosztaglandint, ami a szülésbeindító kúpoknak is alapanyaga, meglágyítja a méhszájat, csak hát nem mindegy a koncentráció, és a párodéban van ugye, amennyi van... Nekem kb. másfél órával az együttlétek után rendszertelen fájásaim lettek (de ezt sem tudnám "csak erre fogni", mert azok egyébként is vannak, és olyan is volt, amikor "vidáman aludtam utána"). De ez logikus is, hiszen egy komplikációmentes terhesség esetén lehet nemi életet élni, és sem az orgazmus, sem a sperma hatására nem indul be ilyenkor a szülés. Én úgy képzelem (de ez nem tudományos, csak magánvélemény!), hogy amikor a baba már amúgy is készen áll rá, hogy kibukkanjon, akkor adhat egy impulzust, de önmagában még kevés... Türelmes várakozást! (Egy türelmetlen :o) Ja, az együttléteket meg szimplán élvezni kell, agyalás nélkül...
2009. aug. 19. 09:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi is probalkozunk,de nem indul be töle!
2009. aug. 19. 10:18
 8/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Nekünk sem indul be, de nem baj! Egyszer csak kibújik!!! :-) Mindenkinek örömteli várakozást!
2009. aug. 19. 10:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi szombaton este voltunk eggyütt a párommal és hétfő hajnalban kezdődtek a fájások .38 hetes voltam. Nem tudom , hogy volt-e közötte összefüggés .
2009. aug. 19. 12:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Szia! Délután az nst-n azt mondta a doki, hogy nem vagyok még tágulva és pár napig aligha lesz baba, egy hét múlva feküdjek be. Otthon összebújtam a párommal, utána nyugodtan küldtem el horgászni. Este tízkor minden előjel nélkül elment a magzatvizem, hajnali fél kettőkor már megvolt a lányom. A könnyű szülést (első) szerintem a homeo bogyónak, a málnalevél teának, és nem utolsó sorban a szexnek köszönhetem;)
2009. aug. 19. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!