Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az igaz hogy elevitől nagyra...

Az igaz hogy elevitől nagyra nő a baba?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 17:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%

Szia!

Én szedtem az elevitet, míg meg nem ismertem egy másik fajta táplálékkiegészítőt. 8 hónapig szedtem és dőltem be a reklámoknak. Teljesen igazat adok abba, hogy ez nem arról szól, hogy a te babád egészséges legyen hanem arról hogy a gyógyszeripar jól járjon. Hasonlóképpen a légzésfigyelők és az ilyen dolgok. M.o-n 10000 csecsemőből 1-nél következik be a tragédia. A mi városunkban kb. 500 baba születik egy évben. Tehát akkor 20 évente 1 baba hal meg ilyesmiben de ez sem bizonyított. Ez is csak marketingről szól.

Bocsi, elkalandoztam. Szóval én 8 hónapig szedtem az elevitet amikor az orvosom megparancsolta, hogy a meglévő dobozt is hajítsam ki a kukába. Túlhordtam a babám 5 nappal aki 4100 grammal született. Azóta más vitamint szedek 13 hónapos a kislányom és még nem volt beteg. Olyan vitamin amit nem látsz tv-be, plakátokon. Nem reklámozzák, így is rengetegen isszák.

Ez az én véleményem... Lehet kövezni.

13 hós egészséges kiscsaj anyukája

2009. aug. 18. 21:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! én is végig szedtem, 40. hétre született a babám 51 cm-rel és 2900 g-mal.
2009. aug. 18. 22:21
 13/17 anonim ***** válasza:
21:37 Mit iszol?
2009. aug. 19. 07:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Én végig szedtem az Elevitet, és 40. hétre 3100 grammal és 50 cm-vel született a lányom, tök egészségesen, 12 kg-t híztam, sokat ettem nagyon. Szülés után végig szedtem az Elevitet a szoptatás alatt.

26 hóig szoptattam a lányom és végig zabáltam, állandóan éhes voltam. Talán az Elevittől, talán a folyamatos szopitól...most nem fogom szedni a szopi alatt sokáig, max. a köv. gyümiszezonig, azaz kb. fél évig, majd meglátjuk, mi lesz.

Most csak 2-3 naponta szedem, már 34. ben vagyok és még alig híztam, mert nincs farkas étvágyam...

Szóval talán a nagy étvágy az Elevittől volt, nem tudom.

2009. aug. 19. 08:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: a lényeg, hogy a baba nem nőtt tőle átlagon felülire. Csak én.
2009. aug. 19. 08:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Találtam egy komplex vitaminkapszulát, ami nem kifejezetten terheseknek "lett kifejlesztve", de csak egy valami nincs benne, ami az Elevitben, különben a többi kb. mennyiségre is ugyanaz. Az ára a harmada (ez is tetszett benne). A babám 2850-el és 53 cm.el született, tehát kifejezetten nyurga volt, pedig végig szedtem, sőt a szoptatás alatt (19 hónap) és az utána következő terhességem alatt is (mert a kettő átfedte egymást). Mégis folyamatosan csak fogytam-fogytam. Fél évvel a szülés után mindenki dicsért, hogy milyen bomba jól nézek ki, egy évvel utána viszont már aggódó megjegyzések jöttek, hogy kórosan sovány vagyok, és fel kéne szednem, ekkor már 3 kilóval kevesebb voltam, mint amikor teherbe estem, pedig mindig ettem, ami és amennyi jól esett és nem sportoltam veszett módon sem... Szerintem pro és kontra lehet találni példákat szép számmal, ez egy sokkal összetettebb kérdés, hogy anya és baba milyen súlyú lesz terhesség alatt és után (genetika, és egyéb környezeti és lelki tényezők). A szakértők is csak találgatnak, kíváncsi lennék, hány személyes minták alapján készítik az efféle statisztikákat, és hogyan teremtenek hozzá kontrollcsoportot... Érdekesség: barátnőm a negyedik gyerekét várta, tervbe vette az Elevit szedését, csak hát hol bevette, hol elfelejtette. Észre vette azután, hogy azokat a napokat hányta végig, amikor bevette, amikor erre rájött, gyorsan abba is hagyta...
2009. aug. 19. 09:59
 17/17 anonim ***** válasza:

én nem szedtem....

a fiam 53 cm és 4120dkg volt mikor megszületett és 3 napot túl hordtam viszont egy csomó gyümölcsöt ettem, meg sok tejet ittam napi 1 litert....

ja és csak 6kg híztam

:)

2009. aug. 19. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!