Az igaz hogy elevitől nagyra nő a baba?
Szia!
Én szedtem az elevitet, míg meg nem ismertem egy másik fajta táplálékkiegészítőt. 8 hónapig szedtem és dőltem be a reklámoknak. Teljesen igazat adok abba, hogy ez nem arról szól, hogy a te babád egészséges legyen hanem arról hogy a gyógyszeripar jól járjon. Hasonlóképpen a légzésfigyelők és az ilyen dolgok. M.o-n 10000 csecsemőből 1-nél következik be a tragédia. A mi városunkban kb. 500 baba születik egy évben. Tehát akkor 20 évente 1 baba hal meg ilyesmiben de ez sem bizonyított. Ez is csak marketingről szól.
Bocsi, elkalandoztam. Szóval én 8 hónapig szedtem az elevitet amikor az orvosom megparancsolta, hogy a meglévő dobozt is hajítsam ki a kukába. Túlhordtam a babám 5 nappal aki 4100 grammal született. Azóta más vitamint szedek 13 hónapos a kislányom és még nem volt beteg. Olyan vitamin amit nem látsz tv-be, plakátokon. Nem reklámozzák, így is rengetegen isszák.
Ez az én véleményem... Lehet kövezni.
13 hós egészséges kiscsaj anyukája
Én végig szedtem az Elevitet, és 40. hétre 3100 grammal és 50 cm-vel született a lányom, tök egészségesen, 12 kg-t híztam, sokat ettem nagyon. Szülés után végig szedtem az Elevitet a szoptatás alatt.
26 hóig szoptattam a lányom és végig zabáltam, állandóan éhes voltam. Talán az Elevittől, talán a folyamatos szopitól...most nem fogom szedni a szopi alatt sokáig, max. a köv. gyümiszezonig, azaz kb. fél évig, majd meglátjuk, mi lesz.
Most csak 2-3 naponta szedem, már 34. ben vagyok és még alig híztam, mert nincs farkas étvágyam...
Szóval talán a nagy étvágy az Elevittől volt, nem tudom.
én nem szedtem....
a fiam 53 cm és 4120dkg volt mikor megszületett és 3 napot túl hordtam viszont egy csomó gyümölcsöt ettem, meg sok tejet ittam napi 1 litert....
ja és csak 6kg híztam
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!