Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az igaz hogy elevitől nagyra...

Az igaz hogy elevitől nagyra nő a baba?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 17:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már a terhességem előtt is azt szedtem.Amikor terhes lettem kb 4 hónapig naponta,majd kb 3-4 naponta szedtem,az orvosom tanácsára.A kisfiam a 38. héten amikor megszületett 53 cm,és 3500 gr lett.:-)

2009. aug. 18. 17:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én az első babámnál nem szedtem semmit, csak b vitamint, meg folsavat, 3450 g lett és 55 cm, bár 4 héttel korábban érkezett a kiírtnál. Szóval szerintem, ezt nagyon nehéz ellenőrizni, mert nem tudhatod, hogy anélkül milyen lett volna, illetve, aki nem szedte, azzal együtt milyen lett volna.
2009. aug. 18. 17:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
én szedtem már a fogantatás előtt 2 hónappal és a terhesség 7-ik hónapjáig végig napi 1 szemet. (8-9ben már nem, én is féltem, h túl nagy lesz tőle). Lányom 52 cm-rel és 3200 gr-mal született.
2009. aug. 18. 17:42
 4/17 anonim ***** válasza:
41%
Igaz. Egyáltalán nem olyan egészséges, mint ahogy a reklámok terjesztik, sőt. Éppen elég, ha sok zöldséget-gyümölcsöt eszel, meg folsavat, esetleg vasat.
2009. aug. 18. 17:42
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem igaz!Én végig szedtem a terhességem alatt is a lányom 3650 grammal és 55 cm-el született.Szerintem átlagos méretei voltak.
2009. aug. 18. 17:45
 6/17 anonim ***** válasza:
66%

baromság.

teljesen normális nagyságú lett ababám

2009. aug. 18. 18:38
 7/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. aug. 18. 18:58
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Ha vitaminokat szedsz, akkor megnő az étvágyad, ez tény, ezt megcáfolni nem lehet, mert orvosilag igazolt. De nem mindenkinél van így. így van akinek puffad tőle a babája, van akinek nem. És nem mellesleg a gyógyszeripar is sok-sok pénzről szól, nem véletlen lettek kitalálva a terhesvitaminok, mert tudják hogy a kismamákat és a szülőket kell megfogni ezzel. Ez pedig szín tiszta marketing. Nem véletlenül mondják, hogy a babák is puffadnak tőle, ugyanakkor tényleg nem tudod megmondani,h mekkora lenne ha nem szednéd. Az ördögi körforgás...
2009. aug. 18. 19:56
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
(Régen a Maternára hitték, hogy nagy babát csinál, akkor akik attól féltek Elevitet szedtek:D )Akinek nagy a babája, vitamin nélkül is nagy. S ha az első kicsi, lehet, hogy a második baba nagy lesz és fordítva. Valójában nem számít, hogy valaki szed-e vitamint. Ezek olyan nagyvárosi legendák kismamáknak. Nagyon sok betegség megelőzhető kismama vitamin szedésével. Sőt, szülés utáni szedése a szoptatás idelye alatt segít megelőzni a hiány állapotokból adódó hajhullást.
2009. aug. 18. 21:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz! Az én kislányom vitamin nélkül a 40. héten 4300 grammal született :)
2009. aug. 18. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!