Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetben szülés, szerintetek?

Természetben szülés, szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy hely, ahol lehet ilyen körülmények között szülni, pl nagy medencében delfinekkel, vízparton, stb.

Szakszerű orvosi segítség van a szülő nőtől és a szülésznőtől 1-2 percre, a helynek saját mentőkocsijai vannak illetve saját kórháza is, tehát bármelyik helyszínről ott lehet lenni 2 perc alatt.

Ti bevállalnátok? Én nagyon irtózom a kórházban való szüléstől, de akár 1 perc alatt s elveszíthetem a babát.

2012. nov. 22. 21:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Delfinek Magyarországon?

Csak tájékoztatásul: 1998. évi XXVIII. számú, az állatok védelméről és kíméletéről szóló törvény 40. § (4) bekezdés (bemásolom):

Delfin és cápa országba történő behozatala, utaztatása és bemutatása - az (5)

bekezdésben foglalt kivétellel - tilos.

(5) A természetvédelmi hatóság engedélyezheti állatkert részére cápa behozatalát,

utaztatását, illetve bemutatását, ha a megfelelő tartás feltételei tartósan biztosítottak.

Vagyis Magyarországon NINCS lehetőség rá, hogy delfint tartson BÁRKI is.

Miért kell ilyen blődségeket kamuzni?

2012. nov. 23. 10:40
 22/25 anonim ***** válasza:

Szia! Két gyermeket szültem spontán, tökéletesen megfelelt nekem a férjem, a szülészmőm és az orvosom,nem hiányzott oda a delfin. :-) Az utolsó órákban, percekben Rafael Nadal is ugrálhatott volna ott,(nagyon kedvelem a teniszét és mint embert) az se segített volna, hogy kevésbé fájjon. Mondom úgy, hogy mindkét szülésem elég könnyű volt.

Tehát a konkrét válaszom: nem örülnék neki ha delfinek úszkálnának körülöttem, engem idegesített volna.

Amúgy egy barátnőm úszott delfinek között Mexikóban, de olyan óvintézkedések voltak,semmit nem lehetett csinálni, megfogni pláne nem, nem is élvezte.

2012. nov. 23. 12:26
 23/25 anonim ***** válasza:
Én láttam már ilyen kisfilmet és nagyon természetközeli volt. Ha ott élnék, ahol ez lehetséges, biztos bevállalnám :) De annyit nem tennék érte, még ha megtehetném is, hogy elutazzak ezért a dologért, és hónapokat vagy akár heteket töltsek a családomtól távol, mert én delfinekkel akarok szülni ...:D
2012. nov. 23. 12:54
 24/25 anonim ***** válasza:
48%
Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt fogom mondani, de akkor már inkább az otthonszülés, komolyan. Még mindig jobb, mint állatok között. Nem hittem, hogy van rosszabb annál, mint otthon a nappaliban,vagy a wc-n, már ezt is túlzott szabadságvágynak érzem, és úgy érzem, nem a baba van előtérben, na de hogy állatok közé szüljem? Soha az életben!
2012. nov. 23. 13:19
 25/25 anonim ***** válasza:

delfinnel szulni Floridaban es Curaszaon lehet.

Delfinek medenceben szenvednek bezart allatok lesznek sajnalnam oket.

Vizben szulni jo fajdalom csillapito hatasu Tengerben szulni is nagyon jo lehet de Morszag nem tengerparti orszag.

Itt inkabb tehenek kozott lehetne :0

2012. nov. 23. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!