Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki 2012-ben szűlt milyen...

Répási Csilla0622 kérdése:

Aki 2012-ben szűlt milyen csomagot kapott szülés után a kórházban? Mi volt benne?

Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
3 csomagot kaptam, mind tele szóróanyaggal, de voltak hasznos dolgok, szoptatós teák, babateák, 3 dl ásványvíz, jana babavíz kisüveggel, 1 egész flakon Domestos tisztítószer, homlokra ragasztós lázmérő, kis Hipp-es mappa, jegyzetfüzet, előke, szappan, akkor volt valami termékminta-testápoló,tusfürdő,samponból-, baba a fedélzeten matrica,régebbi újság (már nem tudom melyik, anyák lapja vagy babamagazin), pampers 1 db peus, libero-ból 2 meg liberós neogranormonos popsitörlő ez is termékminta, tehát pár darabos kiszerelések, sudocrem-es minta.Most hirtelen ennyi jutott eszembe
2012. nov. 22. 14:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen nagyon hasznos volt a válaszod és gyors :)
2012. nov. 22. 14:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanazok voltak benne, mint az első válaszolónak:) Plusz egy otp-s babanapló:D
2012. nov. 22. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Promo box nevűt kaptam a kórházban.

Felicitast nem, pedig én arra vártam (erre a promo boxra nem számítottam).

Felicitasnak írtam egy emailt, válaszoltak is, majd küldik postán nekem a csomagot.

A promo box-ban volt domestos (egy kis flakon), egy avent pohár, bimbóvédő krém, persil minta, popsikrém, meg még valamik, de már nem emlékszem.

2012. nov. 22. 15:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Én Promo box-ot és Felicitas csomagot kaptam.A harmadik állítólag nem volt éppen de ígérték hogy postán elküldik ennek már 13 hónapja.A csomagokban volt sudocream minta egy aventes pohár egy kis tasak mosópor,tubuskinyomó valami,kis üveg babavíz,egy kis babafürdető meg félt tonna szórólap+ 2 újság.
2012. nov. 22. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok.Volt benne még pelus meg egy kis csomag Pampers törlőkendő.
2012. nov. 22. 15:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat ;-)

Ùgylátom mindenhol eltérő hogy ki mit kap

2012. nov. 22. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Hippes csomagot sajnos rengeteg kórházban nem adnak, pedig kéne (ezt a hipp írta nekem) de akik nem kapnak hippes csomagot, kérhetik e-mailba azt a kupont, ami benne volt...

én is így tettem

2012. nov. 23. 07:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Én Promo Box-ot nem kaptam :/
2012. nov. 23. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!