Természetben szülés, szerintetek?
Van egy hely, ahol lehet ilyen körülmények között szülni, pl nagy medencében delfinekkel, vízparton, stb.
Szakszerű orvosi segítség van a szülő nőtől és a szülésznőtől 1-2 percre, a helynek saját mentőkocsijai vannak illetve saját kórháza is, tehát bármelyik helyszínről ott lehet lenni 2 perc alatt.
Ti bevállalnátok? Én nagyon irtózom a kórházban való szüléstől, de akár 1 perc alatt s elveszíthetem a babát.
#10es vagyok: "ahol lesz biztos legalább 3 doki fog ügyeletben..."->
vagyis legalább 3 doki lesz ügyeletben:-))))))))))
én beszélni magyar:-)))))))
Itt 3 helyszín van és 5 orvos. 3 szülész-nőgyógyász, 1 sebész, és 1 sürgősségis, azt hiszem.
Lényegében olyan, mint egy magánklinika.
Re: Bécs
(Titania - Blue Dolphin, 2011.08.19 15:20)
Kedves Ibolya!
Igen valóban fantasztikus élmény lehet a delfinekkel szülni. De sajnos eléggé nehéz ügy innen Magyarországról kivitelezni, mivel a szülés előtt jóval már kint kellene tartózkodni ahol a delfinek vannak, mivel komoly felkészítés előzi meg a delfinekkel való szülést. Nem beszélve a többi orvosi és egyéb engedélyekről.
Magyarországon tilos delfint tartani.
És sajnos a medencékben tartott delfinek éppen azt a képességüket veszítik el, amivel gyógyítani is tudnak. Szóval rájuk nézve sem jó a medencében tartásuk. Ők pont a szabadságot szimbolizálják, így nagyon nem jó, amikor épp ettől fosztják meg őket.
HAygjátok már, még most is röhögök:D Debrecen mellett delfinek?? És erről még SENKI nem hallott? Komolyan van ember, aki ezt beveszi? Nem véletlenül nem ír linket a kérdező, nem tud...
HA Mo-n lehetne tartani delfint, akkor arról MINDENKI tudna, tekintettel arra, hogy a delfinek tartása elképesztő mennyiségű pénzbe kerül, és senki nem olyan hülye, hogy titokban dobálja ki a pénzt az ablakon, hanem keresni is akar rajta.
És bocs, de számomra még a nevetségesnél is nevetségesebb, hogy elmenjek egy tó partjára, ahol a fülre pottyantom (vízparton) a gyerekem, amit két delfin néz egy MEDENCÉBŐL (amiben amúgy nem lehet őket tartani...).
Köszi kérdező, tényleg rég röhögtem ilyen jót - az ember ritkán hall ekkora hülyeségeket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!