Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetben szülés, szerintetek?

Természetben szülés, szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy hely, ahol lehet ilyen körülmények között szülni, pl nagy medencében delfinekkel, vízparton, stb.

Szakszerű orvosi segítség van a szülő nőtől és a szülésznőtől 1-2 percre, a helynek saját mentőkocsijai vannak illetve saját kórháza is, tehát bármelyik helyszínről ott lehet lenni 2 perc alatt.

Ti bevállalnátok? Én nagyon irtózom a kórházban való szüléstől, de akár 1 perc alatt s elveszíthetem a babát.

2012. nov. 22. 21:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%

#10es vagyok: "ahol lesz biztos legalább 3 doki fog ügyeletben..."->

vagyis legalább 3 doki lesz ügyeletben:-))))))))))

én beszélni magyar:-)))))))

2012. nov. 22. 22:29
 12/25 A kérdező kommentje:

Itt 3 helyszín van és 5 orvos. 3 szülész-nőgyógyász, 1 sebész, és 1 sürgősségis, azt hiszem.

Lényegében olyan, mint egy magánklinika.

2012. nov. 22. 22:37
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért is titkolod hogy hol is van ez? Mi a neve? Legális? Linkelj egy honlapot légyszi.Akkor tudunk véleményt nyílvánítani.
2012. nov. 22. 22:42
 14/25 anonim ***** válasza:
Engem is erdekelne,ha letezik valahol csak utana lehet nezni hogy mi, merre hany meter
2012. nov. 22. 22:49
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
En Svajcban elek, de eltem Magyarorszagon is, es se itt, se ott nem hallottam meg delfines szulesrol. Mindenesetre biztos jobb minta piranjak lennenek a vizben, vagy elektromos angolnak...
2012. nov. 22. 22:54
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Re: Bécs

(Titania - Blue Dolphin, 2011.08.19 15:20)

Kedves Ibolya!

Igen valóban fantasztikus élmény lehet a delfinekkel szülni. De sajnos eléggé nehéz ügy innen Magyarországról kivitelezni, mivel a szülés előtt jóval már kint kellene tartózkodni ahol a delfinek vannak, mivel komoly felkészítés előzi meg a delfinekkel való szülést. Nem beszélve a többi orvosi és egyéb engedélyekről.

Magyarországon tilos delfint tartani.

És sajnos a medencékben tartott delfinek éppen azt a képességüket veszítik el, amivel gyógyítani is tudnak. Szóval rájuk nézve sem jó a medencében tartásuk. Ők pont a szabadságot szimbolizálják, így nagyon nem jó, amikor épp ettől fosztják meg őket.

2012. nov. 22. 22:54
 17/25 anonim ***** válasza:
Hát én Debrecenhez közel lakom, de még nem hallottam ilyenről. Nem szülnék így. Soha!
2012. nov. 23. 07:48
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

HAygjátok már, még most is röhögök:D Debrecen mellett delfinek?? És erről még SENKI nem hallott? Komolyan van ember, aki ezt beveszi? Nem véletlenül nem ír linket a kérdező, nem tud...

HA Mo-n lehetne tartani delfint, akkor arról MINDENKI tudna, tekintettel arra, hogy a delfinek tartása elképesztő mennyiségű pénzbe kerül, és senki nem olyan hülye, hogy titokban dobálja ki a pénzt az ablakon, hanem keresni is akar rajta.

És bocs, de számomra még a nevetségesnél is nevetségesebb, hogy elmenjek egy tó partjára, ahol a fülre pottyantom (vízparton) a gyerekem, amit két delfin néz egy MEDENCÉBŐL (amiben amúgy nem lehet őket tartani...).

Köszi kérdező, tényleg rég röhögtem ilyen jót - az ember ritkán hall ekkora hülyeségeket:D

2012. nov. 23. 10:00
 19/25 Golan Trevize ***** válasza:
62%
Ki az a beteg állat, aki beleszüli a gyerekét egy olyan medencébe, amit telesz.rtak, h.gyoztak delfinek???
2012. nov. 23. 10:05
 20/25 anonim ***** válasza:
58%
Kedves kérdező elég agresszívan válaszolsz itt,nem értem akkor miért írsz kikérdést,ha lehurrogod,aki nem vállalná be. Kérdésedre a válasz: SOHA nem szülnék delfinek között. Nem higiénikus,nem a delfinekre akarok figyelni,hanem a babámra,és a fájdalmat egészen biztosan nem csökkenti,minden szülés teljesen más,van akinek jobban fáj,van akinek kevésbé,delfinektől függetlenül. Pár perc is döntő lehet szüléskor,így végképp nem kockáztatnék. Mellesleg én sem tudok róla,hogy Magyarországon delfinek lennének,pláne nem szülés céljából.
2012. nov. 23. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!