Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetben szülés, szerintetek?

Természetben szülés, szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy hely, ahol lehet ilyen körülmények között szülni, pl nagy medencében delfinekkel, vízparton, stb.

Szakszerű orvosi segítség van a szülő nőtől és a szülésznőtől 1-2 percre, a helynek saját mentőkocsijai vannak illetve saját kórháza is, tehát bármelyik helyszínről ott lehet lenni 2 perc alatt.

Ti bevállalnátok? Én nagyon irtózom a kórházban való szüléstől, de akár 1 perc alatt s elveszíthetem a babát.

2012. nov. 22. 21:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%

Nagy medencében delfinekkel?! Uram atyám... :S

Mo-n biztos nincs. Ne álmodj ilyenekről. Max magánkórház és fürdőkád.

2012. nov. 22. 21:57
 2/25 A kérdező kommentje:

Miért uramatyám? A delfinek jó hatással vannak a babára, sokkal fájdalommentesebb, gyorsabb a szülés.

Ez a hely Magyarországon van amúgy, de nagyon drága.

2012. nov. 22. 21:58
 3/25 anonim ***** válasza:
82%

Honnan tudod,hogy fájdalom mentesebb?Csak érdeklődöm.Mert szerintem lehet ott 50 delfin is,az akkor is ugyan úgy fáj.

Én nem próbálnám ki,szerintem elveszíti a maga varázsát.Nem tudsz annyira odafigyelni a babára és magadra,ha mindenfelé halak úszkálnak. :)

Vannak nagyon jó magánkórházak,ahol pl. egyáltalán nem úgy érzed magad,mint a klinikán.Inkább hasonlít egy luxus hotelra.Az már inkább.

2012. nov. 22. 22:01
 4/25 A kérdező kommentje:

2 db delfin van csak a medencében + a kismama + a szülésznő. Nem mindenféle halak úszkálnak, ne találj ki többet annál, mint amit én leírtam.

Onnan tudom, hogy 2 ismerősöm is delfinekkel szült, na meg külföldi fórumokon is ezt írták. Ott gyakori dolog,

2012. nov. 22. 22:03
 5/25 anonim ***** válasza:
80%
Akkor szülj delfinek közt. Nekem ugyan mindegy. De ám hol van ez a hely?
2012. nov. 22. 22:04
 6/25 A kérdező kommentje:
Vidéken, Debrecenhez közel.
2012. nov. 22. 22:05
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Hol van ez a hely?
2012. nov. 22. 22:06
 8/25 A kérdező kommentje:
De most nem erre vagyok kíváncsi, kérlek szépen a kérdésemre válaszoljatok.
2012. nov. 22. 22:07
 9/25 anonim ***** válasza:
70%

Nem. Egyrészt nem tatom higiénikusnak a delfinekkel, szülésznővel való együttlétet a vízben. Azt is kétségbe vonom, hogy a delfinek jó hatással lehetnének a magzatra. A fájdalom pedig minden szülésnél más.

Ennek inkább reklám hatása van, hogy minél több pénzt vasalhassanak be a nőkön.

2012. nov. 22. 22:11
 10/25 anonim ***** válasza:
84%

van egy nagyon szép dokumentumfilm a világon történő szülések módjairól, helyeiről:

[link]

ott rögtön az első pár perc egy delfines szülés, saját medencéjében otthon vajúdik a nő, azt hiszem vhol mexikóban és utána mennek a tengerhez (gyakorolni delfinekkel medencében gyakorolnak előtte sokáig).

Maga ahogy bemutatják egy szép meditatív folyamat, végül a vízpartig jutnak, olyan hamar megszül, filmen szép.

Ami miatt nem választanám semmi pénzért: jobban parázok attól h vmi baj lesz és nincs aki segítsen, mint h szép élmény maradjon. Az enyém császár lett, sokáig nehéz volt feldolgoznom, de ha vízben delfinek közt próbáltam volna meg, valószínűleg tragédiával végződik. Tudom h régen otthon is, egyedül is végigcsinálták, a filmen vannak nomád törzsek is, tehát meg lehet csinálni, de nem hiszem h én rá tudnék hangolódni erre. Ez egy folyamat, én kb innen a kislányom mellől fogok elrohanni, fejemben ezernyi gondolattal,nem valószínű h delfin, alternatív szülőszoba, bármi ami a kényelmemet szolgálja, olyan meditatív állapotba tudna hozni, ami átadja a testemnek az irányítást az agyam helyett. nem tudom érted-e. Megnyugtató h 2013ban fogok szülni egy olyan kórházban ahol lesz biztos legalább 3 doki fog ügyeletben és ha valamit nem tud az enyém, összedugják a fejüket és ha nem jutnak dűlőre, végszükség esetén azonnal császároznak és megnyugtató a tudat h így nagyobb az esély arra hogy hazajutunk onnan, a baba is, és én is. Jó lenne átadni magam a szülés élményének, zene, gyertya, egy jó dúla, de azt hiszem ezt nem nekem találták ki.

2012. nov. 22. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!