Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezek már a közelgő szülés...

Ezek már a közelgő szülés jelei? Mennyi lehet még vissza? Vagy ez még nem jelent konkértat? 39 hkm

Figyelt kérdés
Tegnap óta mesi szerű görcseim vannak. Hol erősebb, hol gyengébb, hol van hol nincs, úgy összevissza. Éjjel erősebbek voltak. Néha a deréktájékra is kisugároznak. Ha ülök vagy fekszem felkelésnél szúró fájdalmat érzek. Illetve farcsont környéke is fájdogál. Holnap megyek uh-ra ott már vajon lehet látni pl. hogy befordult a szüléshez?
2012. nov. 21. 14:48
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
12.04-én meg lett a gyönyörű kislányunk. Gyorsan ment és örök élmény marad, szerintem könnyű szülésünk volt. Többiek?
2012. dec. 14. 10:28
 42/44 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Sok boldogságot!

Akkor nem lőttem nagyon mellé a két héttel. :o)

első

2012. dec. 14. 11:08
 43/44 anonim ***** válasza:

na,gratulálok,akkor 3unk közül 2en már babázunk,gondoltam,hogy most már csak rákérdezek,hogy nálatok mi újság..11-es???

és,hogy bírod?éjszaka?sírás?

2012. dec. 14. 11:13
 44/44 Lia770330 válasza:
dec 7-én Zoé is kibújt :)
2012. dec. 15. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!