Ezek már a közelgő szülés jelei? Mennyi lehet még vissza? Vagy ez még nem jelent konkértat? 39 hkm
Ez pont határeset. Mert lehet hogy ma éjjel beindul, és lehet, hogy két hét múlva.
Amikor bizonytalan vagy, ülj be egy kád meleg vízbe, és ha leállnak,akkor csak jóslók voltak.
Ha rendszereződnek és felerősödnek, akkor indul a szülés.
Addig meg sok pihenést!
Valószínű amúgy, hogy már rég be van fordulva, különben biztos szóltak volna, de a korábbi UH leletedet is megnézheted, mert rá van írva a baba helyzete.
Nem, hogy mikor szülsz azt nem.
Ha lesz még kézi vizsgálatod, akkor a méhszáj helyzetét meg tudják mondani (hogy nyitva vagy-e már, és ha igen, akkor mennyire).
Nyákdugód meg van még?
Szerintem nagyon esélyes, hogy nemsokára szülni fogsz. Nagyon így voltam én is és ezek után két napra már megvolt a kisfiam.
Könnyű szülést kívánok Neked!
Drukkolok neked. :)
Nekem már fél éves a kisfiam, de olyan megható még mindig ilyen kérdést olvasni. :)
Annyira gyönyörű korszak jön most neked, szívből gratulálok kisbabádhoz. :)
Bármi is lesz, a pakkod most már tökéletesen kész legyen! :)
Én a helyedben megejteném a borotválkozást, hajmosást is, hogy ne intenzíven görcsölő pocakkal kelljen ezt megcsinálni.
Drukkolok!
Én pár napig vajúdtam, mire repesztették a burkot. Nem volt kellemetlen, sőt inkább hasznos volt, mert nem rendszereződtek a fájások, és nem volt fájdalmas sem.
szülés pedig pikk-pakk megvolt. :)
Hát én pont ilyen tünetekkel túlhordtam 3 napig. De nem akarlak elkeseríteni, mert tudom, hogy ilyenkor már minden nap szenvedés. És attól mert nekem így volt, nem biztos, hogy neked is így lesz. Lehet, hogy éjjel már beindul a szülés.
Szorítok neked! Könnyű és Problémamentes Szülést!
4 napos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!