Ezek már a közelgő szülés jelei? Mennyi lehet még vissza? Vagy ez még nem jelent konkértat? 39 hkm
Szia, en is ugyan igy vagyok! 39+1 vagyok most. van , hogy egesz nap meg sem mozdul, de a szivhang oke, elegge izgatott vagyok mar mindent jelnek veszek. de nekem is ugyan ezek vannak mint amit Te le irtal. :)
Kitartast az utolso napokhoz es konnyu szulest kivanok!
én ma vagyok 39+2 napos,éjjel azt hittem,hogy na végre,idő van,mert 3x is hallottam pukkanást a hasamban,de nem jött a víz.előtte ilyet sose hallottam,és olyan erős fájások voltak 1x-1x,hogy húúúú,de több,mint 20 perc telt el köztük.
most meg semmi,már olyan jó lenne talizni
Ti mit csináltok egész nap?én semmi másra nem bírok gondolni
En mar meg azt is kimostam ujra amit mar egy hettel ezelott is :D szinte mar a szulessel almodok.
Kivancsi vagyok kinek mikor jon itt 3-unk kozul! Majd irjatok ha van valami :)
mostmar egyre tureletlenebb vagyok, aludni nem tudok, enni sem esik valami jol, faj mindenem, legszivesebben mennek setalni, talalkozni ismerosokkel, de mar nem merek elindulni sem, amugy is kifaradnek 1 ora utan, szoval semmit nem tudok csinalni. Jobb lenne mar mindkettonknek ha idekint lenne, de meg mindig semmi komolyabb jel...
nektek?
Első válaszoló vagyok:
már fél éves lesz a minap harmadik csemetém, de még élénken él bennem ennek az állapotnak az emléke.
Első két gyermekem 38. héten megszületett, ő pedig 41+6-ra bújt ki, rengeteg jóslóm volt, minden praktikát megpróbáltunk, és minden "jel"-en túl voltam már, ami arra utalhat, hogy szülünk.
Sajnos egy hónapon keresztül "minden napos" voltam, jól megtréfált ez a baba. És emlékszem a küzdelemre. Ráadásul szülés előtt 5 napot befeküdtem.
Mondjuk nekem nem indítottak, csak vártak és megfigyeltek.
A jó hír: irtó gyors és könnyű szülés lett (meg egy óriásbébi :o)
Nektek is kitartást és könnyű szülést! Már nincs sok hátra, így vagy úgy!
13-as vagyok,meg előtte is írtam,de nem tudom a számát.
Nekem éjjel megint voltak fájásaim,de megint túl hosszú idő telt el,hogy komolyan vegyem.Kezdek én is beletörődni. Örülj neki,hogy nincs étvágyad,én bánatomban egész nap eszek...Tudom,hogy nem kéne szomorkodni,hiszen szerdáig ráér,nem az ő hibája,hogy én így siettetem,de nem tudok magammal mit kezdeni. Én sem merek már elindulni sehova,bár a bolton ma nagyon gondolkodom..Félek,hogy az utcán indul el,és mire visszaérek a 4.re gyalog,meg zuhi,borotválás stb addigra már nagyon fog fájni...És lassan a fogadást is elvesztem..férjemmel fogadtunk,én azt tippeltem hamarabb jön 26-ig....:-)ennyire még nem epekedtem egy pasiért sem,de gondolom ezzel Ti is így vagytok,bár ha kislány lenne,ugyanúgy várnám őt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!