Ezek már a közelgő szülés jelei? Mennyi lehet még vissza? Vagy ez még nem jelent konkértat? 39 hkm
:) ugyan igy, mi is fogadtunk, bar en azt mondtam mindig is , hogy kesni fog, parom meg h ilyenkorra mar meg lesz :)
tegnap ramtort egyik pillanatrol a masikra a sirogorcs is, az utobbi par napban ugy be csikosodott a hasam, olyan vagyok mint egy zebra. pedig orultem,hogy meguszom es hirtelen mintha ki akarna durranni es voros az egesz, viszket is nagyon.
Nem is tudom melyik idoszak rosszabb, ez vagy a legeleje a sok hanyassal :)
Kitartast nektek!
Nálunk a párom szerint később bújik ki a picur, mint az ultrahang szerint... szerintem jön időben... bár általában a páromnak szokott igaza lenni :) Görcsök eltűntek, cserébe feldagadtak a lábfejeim, szép vastag bokáim lettek.
Könnyű szülést nektek is :)
Ezek szerint Te is végighánytad az elejét?
Én a 25.hétig hánytam,de esküszöm az jobb volt,mint ez a várakozás,éjjel,meg reggel egy csomószor görcsölt a hasam,aztán most meg már olyan nehéz.Eddig nem volt nehéz,de most,mintha egy mázsás súly lenne benne.ettől függetlenül szerintem még egy hét múlva se lesz baba,itt olvastam egy hozzászólást,hogy valaki majdnem meghalt,mert az anyukája túl sokáig hordta túl,hát most nagyon félek ettől a túlhordástól,remélem nem lesz túl sok nap
En 4. hetben jartam mikor abbol vettem eszre, hogy valami nem stimmel , hogy folyton hanyingerem volt. Aztan mar nem csak inger... mindenhol ram jott, nagyon ciki volt, a buszrol ugy ugrottam le tobbszor is. 2 honapig lavorral aludtam mert mar a wc-ig sem ertem ki.
De most , hogy oszinte legyek mar ez a resze tenyleg borzaszto, nem tudm mi van velem de mintha telejsen kifordultam volna onmagambol. Ideges vagyok, nem alszok szinte semmi, jarkalok fel-ala, sirogorcsok kozepedte...paromnak ugy kell szinte elaltatnia. Meg 4 nap van hatra a kiirtig, de meg amit eddig ereztem is elmult. Biztos, hogy nekem sem lesz baba ebbol meg jovoheten sem... :(
Pedig hidd el, hogy jobb, ha nem indítják, hanem kivárják (persze csak ha minden rendben van veletek)
Kitartás!
Ti is fogjátok ünnepelni a fél éves szülinapot, ahogy mi tettük tegnap. :)
Könnyű szülést nektek és további boldog életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!