Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Terheléses oxitocinos infúzióp...

Terheléses oxitocinos infúziópróba a szülőszobán! elmesélnétek nektek milyen volt, ha volt?

Figyelt kérdés

41 hetes leszek holnap.

a méhszájam : 3111. nyitva vagyok, tiszta a víz, az NST jónak mondható, nyákdugó folyamatosan távozik 3 hete, jóslók durván ezerrel..viszont nem akar indulni a baba..

ezért holnap reggel mennem kell erre az "OTT"-re..

mesterséges fájásokat generálnak hogy beinduljon a szülés,mert a méhszájam nem érett még annyira.

ettől elindulhat a szülés?.

tapasztalatok?

2012. nov. 12. 10:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

sajnos eretlen mehszajra nem hat az oxy.Inkabb prosztin zselevel kene kezdeni mert ebbol csaszar lessz.Eretlen mehszaj tobb oran at csak laposodik puhul elorejon ha szerencsed van az oxy alatt es csak utana indul a tagulas.Jobb a cytoteces eloerleles vagy a prosztinos gez a mehszajba akar tobb napig is amig a mehszaj megerik.

Kerdezd meg a dokit nincs e mas megoldas ha nincs keszulj lelkileg a csaszarra.

2012. nov. 13. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 41 voltam,amikor befektettek. Másnap nagy vígan indultam oxi terhelésre,mondván ez a gyerek úgysem fog kibújni magától,másnap indítottak volna,DE! Először nem reagáltam rá,egy kicsit emeltek az adagon,hogy legalább egy fájást generáljanak és akkor zutty,egy nagy pattanás hallatszott és valami elkezdett folyni .. :) szóval nekem beindította,mondjuk én 2111 voltam,nem tudom ez mennyit számít.
2012. nov. 15. 08:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem első császár gyereknél az ott után 3nappal elfolyt a víz de császár gyereknél lett a vége 12óra alatt nem nyíltan és a gyerek szivhangja is leesett oxitocinnal mellett most 2 gyereknél is teljesen zárt vagyok 2 adag oxitocinnal kapom holnap mert az elsö nem csinált fajas 18as erősségel 3 órán át sztem ennek is császár gyereknél lesz a vége nem reagálok most az oxira semmit 40+3 kismama
2013. jan. 16. 22:35
 14/14 anonim ***** válasza:
istenem de régi kérdés.. :)
2018. nov. 4. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!