Van olyan aki úgy ment szülni, hogy hüvelygombája volt? Okozott valami bajt a babánál?
Figyelt kérdés
Egész terhességem alatt visszatérő hüvelygombám volt és most megint előjött.38 hetes vagyok és félek,hogy a szülés idejére sem szabadulok meg tőle.2012. nov. 9. 09:57
1/3 anonim válasza:
Tudtommal az nem szülhet természetes úton csak császárral.
2/3 anonim válasza:
nem tudom, de ha szülsz, mond, h mi van. Ha jól tudom (nem biztos!!), akkor nem engednek szülni hüvelyi úton, ha súlyos nemibetegséged van, nemi herpesz és társai. strepococcus (az baktérium)-szal lehet szülni, utána, közbe kaptok antibiotikumot. Szerintem egyébként a hüvelygomba nem kizáró ok. Javaslom, h használj canestent, vagy amit az orvos felír, és van egy nagyon jó cucc: lactofeel néven, terhesen is használható (bár az utolsó hetekben nem biztos, kérdezz orvost),ez arra jó, h megerősíti a hüvelyflórád, magas tejsav tartalmú szmötyi, amit a hüvelybe kell nyomni egy kis tubusból.Ezt is kérdezd meg sztem a dokitól!!! Ne izgulj, sok sikert!
3/3 anonim válasza:
huvelygomba a babanal szajpadlas gombat okozhat de ez egyszeruen kezelheto csaszar nem indokolt.A gombat eyszeruen lehet terhesseg alatt kezelni
Herpesznel is csak akkor ha a herpesz eppen virul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!