Picur014 kérdése:
Császármetszés után mikor áll be normálisan a menses tápszeres babánál?
Figyelt kérdés
2 hónapos a kisfiam!Már nem szoptatok. Szülés után 6héttel volt némi vérzés pár napig de azóta semmi! Kérdésem hogy normális-e hogy késik vagy még nem rendszereződött? Tudom mindenki más de mikor áll be újra rendszeressé a menses császármetszés után?Fogamzásgátlót most kezdeném majd el.Szeretnénk még babát a férjemmel de nem ilyen gyorsan.2012. szept. 4. 22:07
1/4 anonim válasza:
Szia!
Az a baj, h ez egyénenként változik. Ált. a szoptatás korai befejezése után (1-2-3 hónapig tartó) 1 hónappal szokott újra elindulnia ciklus. De az a baj, ez nem szentírás, lehet 3-4 hónappal később is, sajnos. A császár nem befolyásolja, tulajdonképpen ugyanaz indítja el a hormonok kiáramlását (amik igazgatják a peteérés letiltását egy darabig, szoptatást stb): méghozzá a méhlepény leválása/leválasztása.
2/4 anonim válasza:
Szülés után másfél hónappal jött meg először a stukám, és 11 napig tartott. (Egyébként 29 naposak a ciklusaim, ebből 5-6 nap a vérzés.) Utána voltak 30-35 napos ciklusaim, de 26 naposak is, mire végül beállt a dolog, majdnem egy év alatt. Nem szedtem semmit.
Szintén császár és tápszerezés volt.
3/4 anonim válasza:
Nekem a szülés után 1 hónappal jött meg,kicsit erősebb volt a szokásosnál.Utána pár hónapig 31-34nap között jött meg,majd visszaállt a 26-28napos ciklusra.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Akkor még nem kell annyira félnem!Reméljük helyreállnak a dolgok! :)
2012. szept. 5. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!