Amikor azt érzed, hogy fájásaid vannak, akkor pontosan hol érzed a fájdalmat?
Figyelt kérdés
Derekadban vagy a hasad alján? Vagy nektek máshol is fájt, mikor beindult a vajúdás?2012. nov. 2. 18:11
1/13 anonim válasza:
Nekem mindhárom gyerkőcnél a hasam alja fájt.A derekam egy picit sem(terhesség alatt sem,és jóslóm se volt soha).
2/13 anonim válasza:
Nem tudom, neked voltak-e pl. menstruációs görcseid? Mert ahhoz tudnám igazán hasonlítani. Amikor nekem elkezdődött a vajúdás, pont olyan menstruációs fájdalmat éreztem a hasam alján, a petefészkek környékén, csak sokkal erősebben, intenzívebben fájt. A derekammal semmi különös nem volt, a nagy súly miatt állandóan fájt, ahogy a vajúdás elkezdődött, semmivel sem lett erősebb a fájdalom. Nálam egyértelműen ez a görcsölgetés volt a jel, hogy eljött az idő, és persze minden görcsnél be is keményedett az egész hasam.
3/13 anonim válasza:
Hasam fájt ami terjed végig szépen az egész hasamon. Hasam aljánál kezdődött és úgy haladt. Hasonló a menszi görcsökhöz de ha eljön az idő azt tudni fogod.
4/13 anonim válasza:
A hasam aljánál kezdődött,és később áttejedt a derekamra is
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Ma már én is éreztem mensi szerű fájdalmat és olyan érzés, mintha egyre erősebben érezném. Kb későn du kezdődött, a derekam nekem is csak akkor fájdogál, ha sokat állok vagy sétálok. Akkor már lehet nemsokára jön a babónk!! JUHU!!! :-D
38+3 kismama
2012. nov. 2. 20:33
6/13 anonim válasza:
4-es vagyok,jaj de izgi,irigyellek.Pedig még csak 4,5hónapja szültem :)
Majd írj,ha erősödik,vagy ha meg van a bébi :) Könnyű szülést!
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi, majd mindenképpen írok, amikor tudok, én is izgulok! :-) De jó neked már babázol, jó egészséget és sok boldogságot a kicsinek!!
2012. nov. 2. 21:24
8/13 anonim válasza:
2 ismerősőm van,az egyiknek lába fájt a szüléskor,a másiknak a hasa fájt beinduláskor
9/13 anonim válasza:
Nekem a hasam alján fájt, a derekam egyáltalán nem.
10/13 anonim válasza:
Szia!
4-es vagyok,egyben vagytok még? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!