39 hetes leszek két nap múlva. A hasam felső része állandóan feszít, már második napja, hogy az alsó részén kisebb mensi szerű fájdalmat érzek, ezek jóslók? Szerintetek mennyi idő van még a nagy napig? 25 hetesen C3100 azóta nem vizsgált a dokim.
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 12:51
1/2 anonim válasza:
Én a 39 hetet pont betöltöttem amikor este nagyon kívántam a sexet, miután már a férjemmel nem lehettün kegyütt így megoldottam magamnak, utána kb. 2 óra múlva jöttek a fájások és indult a szülés. :) Ha Te nem csináltál ilyesmit :) akkor akár még várathat is magára a csöpp. :) De a mensi szerű fájdalmaknálam is megvoltak már ilyenkor.
2/2 anonim válasza:
Bármennyi idő lehet. SAjnos nem kiszámítható.
Nyilván 3 hét a maximum a Te esetedben.
Beindulhat ma este is, de lehet hogy 10 nap múlva, tényleg nem tudni.
Készül a szervezeted, az nyilvánvaló, de hogy mennyi időre van szüksége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!