4 napja állandóan rángatózik a felső szemhéjam. Már mindent próbáltam, de nem múlik el. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
azt olvastam, hogy a fáradtságtól van, de az utóbbi 3 napban legalább napi 9-10 órát aludtam és így is csinálja. már nagyon zavaró. pihentettem a szemem, borogattam, masszíroztam, de nem javul. mit kéne tennem? menjek orvoshoz? ha igen, milyenhez:szemészetre vagy neurológiára? egyszer már volt migrénrohamom, akkor homályosan láttam egy jó ideig, de most nem fáj a fejem, így biztosan nem az okozza, de emiatt van szemészem és neurológusom is.2011. jún. 13. 08:32
1/7 anonim válasza:
Stressz is okozza a rángatózást.
2/7 A kérdező kommentje:
azt is olvastam, de nem vagyok stresszesebb, mint máskor. legalábbis nem érzem úgy.
2011. jún. 13. 08:46
3/7 anonim válasza:
Az később is jelentkezhet.De nem biztos hogy ezért.
4/7 anonim válasza:
szerintem orvoshoz fordulni nem indicalt. Stressz, Ca-hiány, Mg-hiány, folyadékhiány a standard okai a fascicuationak (az ön által leírt rángás). Ha nem múlik el 1-2 héten belül Ca, Mg szedése mellett és bő folyadék ivása mellett, akkor írjon nekem privátot és mondom a további teendőket, de valószínűleg el fog.
Jobbulást kívánok!
d.D.
5/7 anonim válasza:
Magnézium hiány, szedjél MagneB6-ot
6/7 anonim válasza:
Nekem ilyen hossuú ideig nem volt, csak néhány órán keresztül, de az is borzasztó volt..
Magnézium hiány, ahogy az előttem lévők is mondták.:)
7/7 anonim válasza:
@Ma 19:13 : Akkor képzeld el, milyen lehet a BFS-eseknek, akik évekig szenvednek ettől a panasztól :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!