Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, milyen hamar csökken...

Anyukák, milyen hamar csökken le a fájás 10 percől 3-4-re? Vagy nem is biztos, hogy 10 percesekkel kezdődnek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 11:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia!Első babám-nekem 3 percesekkel kezdödtek a fájások
2009. aug. 11. 15:10
 12/15 anonim ***** válasza:
nálam 6 percesekkel kezdődtek, 2 óra alatt lett 2 perces és onnantól 3 órára lett meg a picim.
2009. aug. 11. 19:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos,én is azt gondoltam hogy majd ugy kezdödik,aztán csöppet nagyon megijedtem,mikor 3 perc után beköszöntött a második fájás,majd ez igy be is állt... =)
2009. aug. 11. 20:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem minden elozmeny nelkul 3 percesekkel kezdodott, hosszuak is voltak, 40 mp-ig tartott egy fajas (ez is szamit).

Masfel orat vajudtam ezekkel, majd egy orat ket percesekkel, amik meg hosszabbak voltak, majd fel orat egy percesekkel, amiket mar nem lehetett merni, csak probaltuk, mert szinte mindig fajt.

Erre mondjak azt, hogy roviden, tomoren. Nagyon eros volt, voltak pillanatok, amikor azt hittem, hogy agyverzest kapok, fajdalomcsillapitasra sem volt ido, a korhazba is tolofajasok elott par perccel ertunk be. De inkabb ilyen 2. babanal is, mint egy-ket napig vajudni.

2009. aug. 12. 08:48
 15/15 anonim válasza:

Ember függő!Nekem 3 gyerekem van!Mind a háromnál 10percessel kezdödött és aztán rövidültek.Az utolsó 1 óra a legrosszabb!Ami nagyon fontos,hogy minden annak függvényében van,hogyan tágulsz!Mert ha nem tágulsz ki,annyira,hogy a baba kiférjen,akkor elöször adnak tágító injekcíót(kórház függő)vagy megcsászároznak!

Nekem azt mondták,hogy a harmadik gyerek csak úgy kicsusszan.Igen ám,csak hogy a harmadik 9 évvel jött a második után és ez olyan mintha elöször szülnél gyereket!Nekem szülésznő mondta,hogy ahány szülés annyi fajta!

2009. aug. 18. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!