38-39 hetesek egyben vagytok még? Itt felénk már mindenki megszült körülöttem! HOgy vagytok mit mond a doki? Meséljetek már!
38-as vagyok
Tejem van szerencsésre, naponta 7-8x szopizik, vagy ahogy igénye van. Voltak álmatlan éjszakák, de az utóbbi napokban szerencsére csak 2-3x kel fel. Nappal is alszik 3 órákat. Az étvágya nagyon jó, van, hogy 100 ml!!! lecsúszik.
Büfizéssel hadilábon állunk. :(
Csodás ez az egész, imádnivaló kis tündérke. :)))
Utolsó! Mintha csak magamat olvasnám! A büfizéssel mi is hadilábon állunk de azt honnan tudod hogy 100 ml-t megeszik?
7x-8x én is etetem de nem tudom megbecsülni mennyit ehet. Mérlegem meg nincs hogy megmérjem :)
1-es
Én is kölcsönkértem egy mérleget,elég egy párszor megmérni hogy megnyugodj,mennyit eszik.. Eleinte nem szoptathattam mert csinálni kellett nálam egy kontrasztanyagos vizsgálatot és meg kellett várni míg kiürült a véremből,addig tápszert kapott. Aztán volt 1-2 nap míg utolértem az ő igényét,addig méricskéltem én is, hogy mennyit szopik és mennyit kell utánatáplálnom..De Most már 100-150 et eszik, szóval nem aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!