38-39 hetesek egyben vagytok még? Itt felénk már mindenki megszült körülöttem! HOgy vagytok mit mond a doki? Meséljetek már!
Felfekszel a vizsgáló asztalra, megvizsgálnak kézzel, aztán jön a kacsa megnézik a méhszájad, hogy milyen vastag csövel tud megnézni, a csövet behelyezi aminek kis lámpa van a végén azzal világitja meg a vizet. ha pedig zárt a méhszáj meg sem csinálják.
remélem nem voltam túl részletes :D
egyébként rosszabul hangzik mint amilyen szerintem :)
1-es
Huu,melyik város ez,van két napom költözni :)
Egyébként olvastam itt a fórumon olyat akinél ez a két vizsgálat nem mutatott semmi rendelleneset, a víz mégis kakis volt,szóval nem hiszem hogy kiváltaná perpill bármi is az amnioszkópiát. Sajnos..
Békés megye...
Hidd el, én örülnék neki a legjobban, ha már most megkínoznának azzal a módszerrel, mert legalább megnyugodnék, hogy minden rendben.
1.
Én a kínzások nélküli vizsgálatoknak örülnék.. picit már unom ezt a szöveget hogy a gyerek meg a saját érdekemben viseljek el bármit,akármilyen szar is. Amúgy meg minden vizsgálatot lehet finomabban,odafigyelve végezni,esetleg úgy, hogy embernek néznek közben. Volt mindkettőben részem az utóbbi hónapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!