Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38-39 hetesek egyben vagytok...

38-39 hetesek egyben vagytok még? Itt felénk már mindenki megszült körülöttem! HOgy vagytok mit mond a doki? Meséljetek már!

Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 08:43
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

Felfekszel a vizsgáló asztalra, megvizsgálnak kézzel, aztán jön a kacsa megnézik a méhszájad, hogy milyen vastag csövel tud megnézni, a csövet behelyezi aminek kis lámpa van a végén azzal világitja meg a vizet. ha pedig zárt a méhszáj meg sem csinálják.

remélem nem voltam túl részletes :D

egyébként rosszabul hangzik mint amilyen szerintem :)

2012. okt. 30. 10:05
 12/44 anonim ***** válasza:
Akkor ez az amnioszkópiás magzatvízvizsgálat? A szülésznő nálunk azt mondta, hogy ezt a módszert már nem alkalmazzák. (legalább is ebben a városban)
2012. okt. 30. 10:06
 13/44 anonim ***** válasza:
Igen az, de akkor nálatok,hogy nézik meg a magzatvizet?
2012. okt. 30. 10:19
 14/44 anonim ***** válasza:
Hát ez az amit én sem tudok. Kérdeztem a szülésznőt, de azt mondta, hogy a magzatvízáralmás illetve az nst megfelelő adatokkal szolgálhat erre.
2012. okt. 30. 10:21
 15/44 anonim ***** válasza:

1-es

Huu,melyik város ez,van két napom költözni :)

Egyébként olvastam itt a fórumon olyat akinél ez a két vizsgálat nem mutatott semmi rendelleneset, a víz mégis kakis volt,szóval nem hiszem hogy kiváltaná perpill bármi is az amnioszkópiát. Sajnos..

2012. okt. 30. 10:29
 16/44 anonim ***** válasza:

Békés megye...

Hidd el, én örülnék neki a legjobban, ha már most megkínoznának azzal a módszerrel, mert legalább megnyugodnék, hogy minden rendben.

2012. okt. 30. 10:32
 17/44 anonim ***** válasza:

1.

Én a kínzások nélküli vizsgálatoknak örülnék.. picit már unom ezt a szöveget hogy a gyerek meg a saját érdekemben viseljek el bármit,akármilyen szar is. Amúgy meg minden vizsgálatot lehet finomabban,odafigyelve végezni,esetleg úgy, hogy embernek néznek közben. Volt mindkettőben részem az utóbbi hónapokban.

2012. okt. 30. 10:37
 18/44 anonim ***** válasza:
En most lepek a 38.hetbe! Semmit nem erzek azon kivul h nehez a poci az alvasrol ne is beszeljunk!!! Mehszajam 2100volt 36.heten! 5.en megyek uhra meg ctgre! Jo lenne jovoheten megerkezne!!:-) mindenkinek kitartast kivanok es konnyu szulest!!!
2012. okt. 30. 12:25
 19/44 A kérdező kommentje:
Hát vagyunk egy páran :) de már nem sokat kell várni egyikőnknek se :) nekem van egy kis reménysugár tegnap elkezdett távozgatni a nyákdugó:) ti hogy vagytok ezzel?
2012. okt. 31. 07:02
 20/44 anonim ***** válasza:

1.

Még be vagyok dugaszolva :)

2012. okt. 31. 09:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!