38-39 hetesek egyben vagytok még? Itt felénk már mindenki megszült körülöttem! HOgy vagytok mit mond a doki? Meséljetek már!
1.
Történt valakivel valami?
Szerencsére ma még nem hozták szóba ezt az amnioszkópiát. Bocs hogy még mindig ezen lovagolok :) Amúgy a videoklinikán azt mondja a hapsi, hogy ez már elavult vizsgálat és többet árt mint használ. Hát nem tudom,de sztem a legtöbb helyen még van.
3. vagyok
Szombaton óta távozik a nyákdugóm, nem véres-barnás, csak szimplán átlátszó sűrű, zsélés valami. A szülésznő szerint az. A hüvelyem is nyilalgat, és a hasam alja is szúr. CTG semmit nem mutat, holnap megyek a dokimhoz, nagyon remélem, hogy már nyíló méhszájat fog tapasztalni.
Nálatok valami változás?
1.
Nálam semmi..
ma az volt a vicces hogy a kórházban mindig magasabb vérnyomást mérnek mint itthon vagy a magánrendelésen. Biztos allergiás vagyok a helyre :) főleg most, hogy minden nap be kell menjek, holnapra vagyok kiírva.
4.es vagyok. Sziasztok!
41+1 ma próbálták prosztin tablettával beindítani a szülést ami nem sikerült,így holnap újra próbálják. Már sírógörcseim vannak...
1.
Jesszus, szegénykém :S És be kell majd feküdj?
Tök megértelek, én kínomban már indítottam ma egy topikot,úgy megkínoztak ma a kórházban hogy sztem sosem fogom megtudni, milyen az a szép szülés meg boldog izgalommal teli szülésvárás.
sziasztok! 4-es vagyok, szerda óta befektettek,de igazából mindegy lenne ha otthon lennék... ma nem kaptam prosztint sem, talán holnap kapok.
korházi körülményeket meg inkább hagyjuk.
ma azt hittem megörülök a szobatársaimat mind kb. egy órán belül felvitték a szülöszobába csak én dekkolok itt egyedül.
Kitartást nektek!
1.
Melyik kórházban vagy? Nekem még csak itthonról kell bejárnom minden nap, de már ettől megőrülök. Én nem is értem,ha amúgy jól van a baba,miért nem hagyják békén az embert,sztem simán csak el lett számolva az időpont. Csak azt érik el hogy még feljebb mászik szerencsétlen vissza. Én legalábbis ilyen "pszichésen" működök. Lehet,neked is hagynának egy nyugis napot,menne magától is.
Ha tudsz, majd írj azért..szorítunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!