Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Menjen vagy maradjon a Párom?

Menjen vagy maradjon a Párom?

Figyelt kérdés

Apás szülést tervezünk (első baba), december 12-re vagyunk kiírva! A terhességem teljesen problémamentes, méhszáj teljesen zárt (C3000), jóslóim már vannak!A Páromnak lenne egy németországi munkája november 13-17-ig... őszinte leszek, kicsit félek már elengedni akkor 10-12 órányira tőlem... Ő is vonakodik menni, de mindketten tudjuk, hogy a karrierje szempontjából ez egy nagy lehetőség lenne! Holnapig kell eldönteni! És félre ne értsétek, kérlek, mi fontosabbak vagyunk Neki, mint a munkája, de ez is fontos! Ti mit tennétek? Ma este beszéljük át a dolgokat... Nem arra kérlek Titeket, hogy döntsetek, csak a véleményetekre lennék kíváncsi!

Szép estét Mindenkinek! :)

33hkm

2012. okt. 29. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Addig csak nem jön a baba...enged el!
2012. okt. 29. 18:25
 2/9 anonim válasza:
100%
nem valószínű, hogy ilyen váratlanul beállít, ne stresszelj, hagyd a maga dolgával is foglalkozni, időre hazajön hozzád.
2012. okt. 29. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért az még egy hónappal a várható szülésed előtt lesz. Kicsi az esélye, hogy pont abban a néhány napban szülsz.
2012. okt. 29. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kicsi az esélye, hogy egy hónappal hamarabb jöjjön a baba. Nekem a 28.héttől C1500 volt a méhszáj, veszélyeztetett voltam végig és a 39+6. napon szültem. 4 hét az nagyon sok idő.
2012. okt. 29. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Menjen..!
2012. okt. 29. 19:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom a teljes nyolcadig hónapot kénytelen volt Németországban tölteni, szintén munka miatt. A munkahelyén minden új belépőnek kötelező az odakinti betanulás, neki nagyon jó fejek voltak, direkt úgy szervezték, hogy már a próbaidő második hónapjában mehessen.

Hazajött, elmentünk babakocsit venni, egy-két apróságot még beszereztünk, aztán a 38. héten már jött is a kicsi. :)

Csak öt napra megy, és a szülésig még van egy hónap. Ha az megnyugtat, szervezz be magadhoz rokont, barátnőt, hogy ne aggódj feleslegesen amiatt, hogy egyedül vagy.

2012. okt. 29. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is kicsi az esélye hogy pont akkor indul be a szülésed.Sztem mehet nyugodtan.
2012. okt. 29. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen autóval kell menni? Repülővel 1-2 óra lenne.

Egyébként szerintem is engedd el.

2012. okt. 29. 20:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek a válaszokat! :) Anyukám is azt mondta mint Ti, hogy menjen csak! Úgyh így lesz! :)
2012. okt. 30. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!