Menjen szerintetek vagy maradjon a bölcsibe szeptemberig?
Mi is hasonló helyzetben vagyunk, bár az én lányom már novemberben elmúlt 3 éves. De az ovi csak január végétől tudta volna fogadni, így maradt a bölcsiben.
HA az ovi vegyes csoportos, akkor ott viszont a legkisebb lesz a kicsi, ami nem biztos, hogy előny. Viszont a bölcsiben meg tudja tanulni a másokról való gondoskodást. Az én lányom is egy 1 éves kislánnyal játszik mostanába a legtöbbet, de mivel itthon foglalkozok vele én, ezért a bölcsiből nem hiányzik a foglalkoztatós rész.
A távolság ugyan nem mindegy, plána, ha leesik a hó, de utána úgyis jön a tavasz-nyár, akkor meg leheta saját biciklijével járni bölcsibe...
én fiam decemberben fogja tölteni a 3 évet, én januárban szeretném majd átvinni oviban, szóval igen, átvinném a helyedben.
pont hasonló oka van amiért már marhára várom, ovi az utca túloldalán, bölcsi fél órára... és szabadfoglalkozás van...minden nap... se egy mondókázás, se egy kis torna, csak rohangálnak az udvaron vagy unatkoznak bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!