2 napja alig mozog a babám a hasam kő kemény. Mitől lehet? 37 hetes kismama
Figyelt kérdés
Mindig rengeteget mozgott a babám,szinte egész nap.
Viszont 2-3 napja szinte egyáltalán nem érzem mozogni,hiába simogatom a hasam. Nincs baj ugye?agy azért megkérdezzem az orvostól?
Méhlepényem már 2 hete a II.III.fázisban volt...félek ne hogy valami legyen.. Szerintetek? A hasam 2 napja nagyon kemény..
2012. okt. 24. 10:46
11/17 anonim válasza:
Szia! Igen,ilyenkor be kell menni, és megnézetni magad. Ha 100x mész be, akkor 100x. Nekem mindig azt mondta a dokim,ha úgy érzem, hogy sokkal kevesebbet mozog, vagy máshogy érzem mozogni, akkor menjek.
Öltözz fel szépen és indulj, mi nem tudunk megnyugtatni. Bemész a kórházba, néznek szívhangot, uh-ot.
12/17 anonim válasza:
Az időtől ilyen a babád,vagy szűk a helye benned belül.Esetleg még szülni is fogsz
13/17 anonim válasza:
én is 37 hetes vagyok és nekem is van hogy órákig meg sem mozdul, szerintem ilyenkor csak alszik. Aztán jön fél óra tömény ficergés, majd megint szünet. Én még egyszer sem mentem be a kórházba emiatt, ha fél napig se mozogna akkor bemennék, de olyan azért nincs.
14/17 anonim válasza:
Én is 37 hetes vagyok. Az én babám ma jóval kevesebbet mozog, mint eddig. De érzem, hogy finoman mozgolódik odabenn illetve néha azért megajándékoz 1-1 nagyobb, fájdalmas rúgással. Fájásaim rendszertelenek, bár nekem méhnyak rövidülve, méhszáj nyitva... de én még nem megyek a kórházba. Viszont ettől a fronttól tartok, össze is van pakolva minden, indulásra készen, ha mégis rendszereződnének a fájások...
15/17 anonim válasza:
Szia!
1-es válaszoló vagyok,mi volt NSt-n rendben volt minden?
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed igen.illetve tovább küldtek fluometria vizsgálatra de minden rendben van :-)
2012. okt. 26. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!