Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 napja alig mozog a babám a...

2 napja alig mozog a babám a hasam kő kemény. Mitől lehet? 37 hetes kismama

Figyelt kérdés

Mindig rengeteget mozgott a babám,szinte egész nap.

Viszont 2-3 napja szinte egyáltalán nem érzem mozogni,hiába simogatom a hasam. Nincs baj ugye?agy azért megkérdezzem az orvostól?

Méhlepényem már 2 hete a II.III.fázisban volt...félek ne hogy valami legyen.. Szerintetek? A hasam 2 napja nagyon kemény..

2012. okt. 24. 10:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem indulj el a kórházba megnézeti.Lehet,hogy nincs baj,de megnyugodnál legalább.
2012. okt. 24. 10:48
 2/17 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mit mondtak.
2012. okt. 24. 10:49
 3/17 anonim ***** válasza:

Pocaksimogatást azonnal befejezni! Aztán szépen menj be a kórházba. Én 34 hetesen kerültem be 2 hétre infúzióra, nekünk kikötötték, hogy nincs hassimogatás, az orvos állandóan ránk szólt.

Nem valószínű, hogy gond van, de azért jobb orvos közelében lenni. 37 hetes vagy, ez nagyon a vége felé van, lehet hogy jön a gyerkőc.

2012. okt. 24. 10:52
 4/17 anonim ***** válasza:

Állati!! neked nem mondták, h ha nem mozog a gyerek irány a kórház??????????

Itt kérdezgeted? legalább a védőnőnek megereszthettél volna egy telefont ahelyett, hogy ide írsz!

Persze, lehet, h nincs gond, de ha VAN???

Komolyan nem értem néha az ilyen kérdéseket!!!

2012. okt. 24. 12:08
 5/17 anonim ***** válasza:
mit jelent az hogy alig mozog? én is 37 hetes vagyok, ilyenkor már jóval kevesebbet mozognak, az enyém két evés közt szinte meg se mozdul. Ha eszem akkor fészkelődik kicsit, aztán ennyi. Ettől függetlenül nem rohanok a kórházba, mert szerintem ilyenkor már normális, hogy nem ficánkol egész nap.
2012. okt. 24. 12:38
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem azt írtam hogy nem mozog,azt írtam hogy alig. Ezalatt azt értem hogy magához képest kevesebbet mocorog.

Azt mondjátok menjek be mert lehet gond van??? :O

nem lehet hogy csak azért nem mocorog annyit mert kevés neki a hely??? vagy mert jött a hidegfront??

2012. okt. 24. 12:39
 7/17 A kérdező kommentje:

Mindig nagyon sokat mozgott ahhoz képest mozog most kevesebbet. de ez lehet akár a helyhiány miatt is. Nem?? Miért kell az embert egyből megijeszteni hogy gond van?

Ti tényleg bemennétek a kórházba ezért? első baba nem tudom mit csináljak nem tudom mi a jó...

2012. okt. 24. 12:41
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem mondtuk, hogy gond van, hanem azt, hogy menj be a kórházba. Majd ők eldöntik, hogy kell-e maradnod, lehet, hogy hazaküldenek. Rátesznek a gépre, megnézik a magzatmozgásokat, keményedéseket. Inkább tegyél egy felesleges kört és te is megnyugszol. Én is csak úgy bementem a kórházba, hogy kicsit fura érzés, keményedik a hasam, mi ez. Aztán este már nem aludtam otthon. Más kérdés, hogy nekem ez 34 hetesen volt és akkor még nem akarták hogy megszülessen a gyerek, aztán 36 hetesen kiraktak a kórházból, picit jobban is voltam, meg úgy voltak vele, hogy ha akar, már megszülethet... Aztán mégis a 40. hétre jött a gyerkőc, magától, egészségesen....

Szóval nem biztos hogy gond lenne, de jobb egy fölösleges vizsgálat mint az idegeskedés, vagy esetleg egy késő beavatkozás.

2012. okt. 24. 12:50
 9/17 anonim ***** válasza:
1,2-es válaszoló vagyok,én bemennék bitos ami bizos.Egyszer feleslegesen,mint egyszer későn.Nekem 2 gyerekem van mind kettő sokat mocorgot az elején azért,mert sok volt a hely.A végén meg már minden rezdülést éreztem a kevés hely miatt. Mit jelent az a keveset mozog,óránként,naponta mennyi?
2012. okt. 24. 12:50
 10/17 A kérdező kommentje:

Tegnap volt hogy több órán keresztül meg sem mozdult.hiába próbáltam keltegetni.

Ma szerencsére jobb ma már sokat ficankol :-)

Biztos csak az idovaltozas. De holnap megyek NST-re mondom majd a dokinak.

2012. okt. 24. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!