Mikor lesz kb olyan mint szülés előtt ott lent? Mik a tapasztalatok?
az a doki aki ilyet mond ,,aki szereti a ferjet csaszarral szul,, adja vissza a diplomajat. Bunko dolog ilyet mondani csak azert is mert csaszar utan maradhat a heg a nagy csunya kover has.ezen kivul ugyanugy lehet egy csaszaros nonek szexualis problemaja mint egy huvelyen szult nonek!!
A huvely szükössege nem a szulestol fugg hanem az izom allapotatol is a hormonoktol is.
Szia, előszőr is gratulálok a babádhoz!
Szülés után én is nagyon el voltam keseredve, mert nekem is tágabb lett odalent. Neked még bőven fog változni, de tényleg segít, ha intimtornázol. Nekem is az segített, jobb lett a helyzet, de olyan szűk már sosem leszek, mint előtte. Én sosem hiszem el, ha itt írják, hogy 3 gyerek után is szűzies, kislányos a punciuk. Lehet, hogy a doki szűkre varrta a bejáratot, de attól maga a hüvely mindenképpen tágabb lesz. Gondolj csak bele, mitől lenne szűkebb, ha a baba feje egyszer vagy többedszerre kitágította. Végleges megoldást a hüvelypalsztika jelent, de az intimtornával sokat tudsz javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!