Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor lesz kb olyan mint...

Tóth Bernadett2 kérdése:

Mikor lesz kb olyan mint szülés előtt ott lent? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
1,5 hete szültem, megnéztem mi a helyzet ott lent és hát eléggé kitágultam. Mikorra áll vissza vajon? Intim tornát a 6. hét után lehet elkezdeni?
2012. okt. 18. 21:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

az a doki aki ilyet mond ,,aki szereti a ferjet csaszarral szul,, adja vissza a diplomajat. Bunko dolog ilyet mondani csak azert is mert csaszar utan maradhat a heg a nagy csunya kover has.ezen kivul ugyanugy lehet egy csaszaros nonek szexualis problemaja mint egy huvelyen szult nonek!!

A huvely szükössege nem a szulestol fugg hanem az izom allapotatol is a hormonoktol is.

2012. okt. 19. 11:45
 12/16 anonim ***** válasza:
9-es, nem pontozlak le, csak a dokidat, mert egy idióta!
2012. okt. 19. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem a doki csak azért mondta ezt neki, mert a császár, valljuk be eléggé szar dolog,és abban a helyzetben sem árt egy kis jókedv. Velem is poénkodott a doki szülés közben, és nagyon.nagyon soakt jelent, h a szar helyzetekben kapsz egy-két vicces szót! Nyilván nem kell komolyan venni, vagy persze az is lehet, h a doki feleségét kicsit elb...ták odalenn gátmetszésügyileg :)
2012. okt. 19. 13:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia, előszőr is gratulálok a babádhoz!

Szülés után én is nagyon el voltam keseredve, mert nekem is tágabb lett odalent. Neked még bőven fog változni, de tényleg segít, ha intimtornázol. Nekem is az segített, jobb lett a helyzet, de olyan szűk már sosem leszek, mint előtte. Én sosem hiszem el, ha itt írják, hogy 3 gyerek után is szűzies, kislányos a punciuk. Lehet, hogy a doki szűkre varrta a bejáratot, de attól maga a hüvely mindenképpen tágabb lesz. Gondolj csak bele, mitől lenne szűkebb, ha a baba feje egyszer vagy többedszerre kitágította. Végleges megoldást a hüvelypalsztika jelent, de az intimtornával sokat tudsz javítani.

2012. okt. 19. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
A vicces dokis anyuka vagyok: persze, hogy poénból mondta :) Bár elég komolynak tűnt. Azt hitte be vagyok tojva, pedig én éreztem, hogy császár lesz és arra is készültem, már csak a túlhordás miatt is és hogy relatív (hozzám képest) nagy baba. A dokim pedig nem egy idióta bunkó, hanem egy tapasztalt, szakmailag elismert osztályvezető főorvos, aki mellesleg az egyetemen tanít, úgyhogy nem hinném hogy vissza kellene adnia a diplomáját.
2012. okt. 19. 15:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. okt. 19. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!