Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor lesz kb olyan mint...

Tóth Bernadett2 kérdése:

Mikor lesz kb olyan mint szülés előtt ott lent? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
1,5 hete szültem, megnéztem mi a helyzet ott lent és hát eléggé kitágultam. Mikorra áll vissza vajon? Intim tornát a 6. hét után lehet elkezdeni?
2012. okt. 18. 21:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Azért a 6 hét alatt jócskán alakul még vissza, ne aggódj.

Hogy olyan lesz-e, mint volt?

Előfordulhat, hogy soha nem lesz olyan. Főleg ha vágtak is.

A tornával minden esetre jót teszel!

Gratulálok a babához!

2012. okt. 18. 22:02
 2/16 A kérdező kommentje:
Azt sejtem h lehet h nem lesz olyan mint rég, de ez most szörnyű... :))
2012. okt. 18. 22:04
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem hatalmas gátsebem volt, mert vákuummal szültem és most 3 hónappal később olyan szűk vagyok, hoggy az valami borzasztó... De már beletörődtem, hogy soha nem lesz olyan, mint régen.
2012. okt. 18. 22:45
 4/16 anonim ***** válasza:

öröm ezeket a sorokat olvasni..... :s

miért kell ennek így működnie?.... Miért?... Miért?.... :D

26hkm

2012. okt. 18. 22:51
 5/16 anonim ***** válasza:
Majd nézd meg 6 hét múlva is,sokkal jobb lesz.Én 3 hete szültem meg a 3. babámat,és nem panaszkodom.Még kicsit tágabb vagyok,de esztétikailag minden oké.Igaz,hogy nem volt gátmetszésem(előzőleg sem).Én már a kórházban is intim tornáztam.Nyugodtan végezheted,nem kell kivárni a 6 hetet,sőt,minél előbb kezded,annál jobb.
2012. okt. 18. 23:01
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor rágyúrok. :) Nekem sem volt vágás, csak egy kb fél centis seb de már gyógyulófélben van. Hát, remélem jobban fog kinézni 4 hét múlva. :)
2012. okt. 19. 08:44
 7/16 anonim ***** válasza:
kétszer szültem, mindkétszer vágtak is. Pár hónap múlva jobb lesz mint új korában! Legalábbis nálam minden oké, nem kell egyből a falnak menni. Szerintem azért várj még egy pár hetet az intimtorával, így esetleg árthatsz -a kinyúlt izmoknak nem tesz jót a feszírgetés. Mikor érzed, h kb olyan a helyzet mint volt (8hét kb), akkor kezdj tornázni, de csak óvatosan, fokozatosan!
2012. okt. 19. 10:18
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 10 napja szültem és 6.nap néztem ott lent mi a helyzet,meg tegnap. Már ezalatt a 3 nap alatt is alakult. Ki tudja milyen lesz,én is félek,hogy tágabb és majd más lesz az intimítás,de ha ez is lesz a helyzet,sajnos akkor sem tudok mit csinálni :( csak bízom benne,hogy a varratok azért kicsit összébb húzták,mert hiába vágtak,repedtem is belül. De azért nem aggódom,a párom nem a sunámba szeretett bele :D csak reménykedem,mert engem megnyugtatna,ha minden a régi lenne,vagy legalábbis nem lenne sok eltérés az akkori és a mostani között. ( bőven elég,hogy megereszkedtek a melleim 20 éves koromra :( )
2012. okt. 19. 10:38
 9/16 anonim ***** válasza:
21%
Császárosként furi olvasni ezeket a bejegyzéseket. Bocs, hogy leírom, de többek között ezért is örülök a császárnak és a gyors regenerálódásnak, a dokim is a szülőszobán megjegyezte, hogy azzal nyugtatja a császáros kismamáit, hogy aki szereti a férjét az császárral szül. Nyugodtan pontozzatok le. 3,5 hónapos Manó anyukája
2012. okt. 19. 11:14
 10/16 A kérdező kommentje:
Az első szülésem nekem is császár volt. Most muszáj volt megpróbálnom asima szülést mert nem akartam kitolni a nagyobbik fiammal h nem tudom emelni meg ilyenek. plusz most nem volt indok császárra. :) Akkor gyors gyógyulást mindenkinek!
2012. okt. 19. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!