Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után még mindíg zsibad...

Szülés után még mindíg zsibad a jobkezem?

Figyelt kérdés
Szülés alat nagyon,iszonzat vizes voltam,a kezeim is,és még mindig zsiba főleg a job agodom,bár a dokim szerint nem kel.d
2012. okt. 17. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:
18 hetesen kezdődött a zsibbadás a kezemben. Most 14 hós a fiam, és még mindíg borzasztó. Most jutottam el arra a pontra, hogy irány az orvos. Nőgyógyászt persze nem érdekli ..... az enyémet se. Neurológiára kaptam beutalót. Még szoptatok ezért se sürgettem a dolgot. Nekem pl mind két kezem zsibbad, már a tenyerem is. Most menni kell laborra, és valami EMG vizsgálatra. Ott jól megijesztett a dokinő, mert közölte ez alagút szindrómának hívják, és általában műteni szokták.... most még az a lehetőségem van, hogy megpróbáljuk a szoptatást abbahagyni, és hátha visszabillen a hormonháztartásom, és elmúlik... olvass utána a dolgoknak. Én is vizesedtem nagyon 25 kg jött rám szülés után 1 héttel 14 ment le...
2012. okt. 18. 06:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem császárom volt és a jobb lapockámtól kezdve zsibbadt végig az egész karom.Volt hogy annyira hogy majdnem elejtettem a fiam.Egyébként is jártam masszőrhöz,és amikor császár után már masszírozható voltam felkerestem és elmondtam neki a gondom.Ő is azt mondta alagút szindróma.Jártam hozzá "kezelésre" és elmúlt.Ha teheted keress fel egy gyógymasszőrt,én csak ajánlani tudom nagyon sok problémámom segített már!
2012. okt. 18. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!