Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyibe kerül egy szülés...

Mennyibe kerül egy szülés Szolnokon?

Figyelt kérdés
Kinek és mennyit "illik" adni?
2012. okt. 16. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Szolnokon ez egyértelműen orvos függő, vannak olcsóbbak, drágábbak. 30e-től indul,a főorvosok pedig 100e körül kérnek/kapnak,de lassan inkább felette.
2012. okt. 16. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:

dr. Úri-Szabó Károlynál voltam terhesgondozáson, ő is csinálta a sürgősségi császárt.

Alap esetben 100ezret kér, de mi 50ezret adtunk neki + egy márkásabb italt.

Nem vágta vissza a borítékot, nem is "reklamált".

Azóta 4× mentem vissza hozzá ellenőrzésre, mindig boldogan fogad és minden "együtt töltött percre" emlékszik.

Imádja a kislányunkat is.

Most kapott egy újabb borítékot, amiben a kislányunkról volt egy kép. Ezen az első 1 éve szerepelt.

Nagyon örült neki, megköszönte.

Egyébként mi mindig a kórházba jártunk hozzá, sosem mentünk magánrendelésre! Nem is hívott oda minket.

Egyből bejutottunk minden vizsgálatra, nem kellett se időpontot kérni, se órákat várni.

Következő gyermeket is nála szülöm, csak akkor már Pestről fogunk hozzá járni, mert költözünk haza.

2012. okt. 16. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez a kérdás engem is érdekel.

A "terhesség" témakörben tettem fel nemrég egy hasonló kérdést. Azt írták ott is, hogy 100 ezer körül is kérnek.

Én annyit tényleg nem tudok fizetni Harmadik baba. Az első kettőt nem itt szültem, ott nem mondott a doki konkrét árat. Akkor 50 ezret adtunk, de igazából még azt is sajnáltam, mert nagyon is lett volna helye otthon is.

Most jól megijedtem, hogy itt Szolnokon ennyit pénzt kérnek a dokik! Ha 100 ezret kérne, és nem tudok adni, akkor adjunk majd kevesebbet, és kész? VAgy mit lehet ilyenkor tenni? Vagy menjem vissza a másik városba szülni a régi dokimhoz (mennék is szívesen, de két gyerek mellett elég macera meoldani...)

Utolsó válaszoló: azt írtad, a dokid 100 ezret mondott, és ti 50-et adtatok. Ezek szerint ilyet is lehet csinálni?

Én egyelőre Jakab Tamáshoz járok.

2012. okt. 17. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Két hónapja szültem, mi 60-at adtunk, megkérdeztem a dokit, ő mondta, hogy ennyit szokott kapni általában. Akikkel NST-n voltam ők is 50-60 körül adtak. A szülésznőnek pedig 30-at.
2012. okt. 17. 12:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Én most Úri-Szabóhoz kezdtem járni, nem hallottam róla olyat, hogy kiírná, hogy 100e. Az első vizsgálaton egyáltalán nem fogadta el a pénzt. Én sem tudok ennyit rászánni.
2012. okt. 23. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem fogod megbánni! A legjobb doki! Én sokat köszönhetek neki!

A második gyermekünk is nála fog születni, csak mi Pestről fogunk járni hozzá Szolnokra.

:)

2012. okt. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!