Kinél szült vagy ki volt az orvosa annak a kismamának, aki most meghalt szülés után Szolnokon?
Uhh,ezt nem kellett volna pont ide tenni:( Rémálmaim lesznek és halálfélelmem:S
Azért kérdzeed,mert te is a Hetényiben fogsz szülni?Bocsi,hogy nemtudok segíteni,csak azért írok,mert egy kicsit sokkolt a hír:SÉs még azt mondják,hogy nem halnak bele a szülésbe:S
Amúgy nem értem,magzatvíz embólia.Hogy lehet,úgy burkot repeszteni,hogy aztán nekem ez nem áll össze.Az embólia az amikor levegő kerül a véráramba,de ha magzatvíz embólia lenne,hát a magzatvíz nem lehet embóliás:SNem értem nem értem,valószínű persze,hogy a dokik egymást védik,de áhhh:S
Ada és Abigél:)
Én nem Szolnokon fogok szülni, de így is nagyon rossz. Tudom, hogy bárhol történhet ilyen bárkivel.
Nem szeretnék én lenni az a bárki...
nem hinném, hogy az orvos akkora hibát vétett volna. Na jó, nem vagyok orvos, de abból amit kihámoztam ebből a linkből ez egy nagyon sajnálatos eset volt:(
Szegényke:( 4 gyerek maradt utána:(((
R.I.P.!
Hűha!
Én is hallottam ezt a hírt,és érdekelt is vagyok valamilyen szinten mert szolnoki vagyok!
Én még nem vagyok babás,csak épp orvost keresek magamnak!
Jó lenne tudni,hogy kit kell elkerülni!!!!!!
Sajnálatos módon, ezekbe a rossz hírekbe mindig beleakadunk, és sokkolnak bennünket.
Én is félek a szüléstől (36 hetes kismama), és ezek a hírek nem segítenek a bizakodásban...
De: nem arra kell koncenrálnunk, h. van 0,0001% esély a bajra, sokkal inkább arra kell gondolnunk, hogy 99,9999..% az esély arra, hogy minden komplikációmentesen zajlik majd, és a fájdalmak után a babával mindketten egészségesen és boldogan hazatérhetünk.
Egy sima influenzába, vagy egy rutinműtétnek gondolt vakbélműtétbe is belehaltak már, az esetek 99,999 %-áben mégsem ez történik!
Tehát: bizakodni, és nem aggodalmaskodni:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!