Szülés előtt vagy után minden kismamának lesz előteje? Annak is, akinek utána mégsem jön össze a szoptatás?
Szülés előtt nem feltétlenül lesz előtejed. Ha van, az ugyan jó jel, de ha nincs semmiképpen sem azt jelzi, hogy nem lesz tejed.
Szülés után mindenkinek van előteje, még annak is, aki azt hiszi, hogy nincs :)
Továbbiakban a tejed már rengeteg dologtól függ (hormonok, baba szopási reflexe + gyakori szoptatás, pihenés, elég folyadék és trsai :)
Szülés előtt nekem volt, vagyis már terhesség alatt kb középidőtől. Utolsó hetekben már szinte folyt, amikor zuhanyzás közben mosakodtam és valamennyi nyomás érte.
Szülés után ugyanez a mennyiség maradt meg kb három hétig, majd ez is elapadt.
Kiderült, hogy hormonális problémám van, a szervezetem egyáltalán nem kezdett el anyatejet termelni, az előtejet meg elvileg a terheshormonok produkálják, szóval ahogy azok ürültek ki a szervezetemből, úgy apadt el az előtej is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!