Milyen ételektől és italoktól kell tartózkodnia a kismamának a szoptatás alatt?
szia,
Én szoptatom a 4 hónapos kicsilánymat. Amit teljesen kizárok az a szénsavas üdítők, a bab és a káposzta félék. Minden mást eszek.
A hasfájást nem tudod teljes mértékben kiszorítani, ugyanis eleinte még nincs teljesen kifejlődve a pici emésztése és a tejcsi feldolgozása még nehezen megy.
Pukizni meg igyis-ugyis fog, és az még elég kellemetlen érzés nekik. Én egy kis tornával szoktam neki segíteni. :))
Kellemes babázást kívánok.
A szénsavas italokat és az alkoholt , a gyógyszereket mindenképp. A fűszeres ételek kerülendők.
De ezt igazán nektek kell majd kitapasztalni:-)
Én elejével minden K betűs zöldséget, rizst, borsót, és babot is mellőztem.Sőtt még a banánt is.Ahogy a baba nőtt szépen beiktattam ezeket is .Soha nem volt hasfájós!
Jótanács:A banánnal később is vigyázz mint nálad, mint a picinél,heves szívdobogást okoz nála.Akár már 2db is.
Én 2 évig szoptattam, neked is sok sikert,legalább ennyi ideig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!