Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szolnokon a Hetényi kórházba...

Szolnokon a Hetényi kórházba mit kell vinni szülés utánra a babának, és mi az amit adnak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Én tavaly ősszel szültem a Hetényibe. Elvileg nem kell semmit vinni, a baba ellátásához biztosítanak mindent. DE én ajánlom, hogy vigyél neki kis ruhát, mert hát amit ott adnak elég elhasználtak, ha esetleg lyukas, szakadt, akkor az csak ragtapasszal van megragasztva. Fürdetés utánra kis sapi, és ajánlatos vinni kis plédet, főleg ha ilyen hűvös idő lesz. Nekünk a pelenka az elég volt, amit adtak, sőt én még haza is hoztam belőle (mondjuk én minden nap kértem annyit amennyi járt, ha megmaradt azt félre tettem, ki tudja mikor kell, ha véletlenül kevés volt akkor nem szívesen adtak.)

Pelenkázáshoz popsi krémet adnak, de popsi törlőt azt nem, mert úgy mutatják, hogy le kell vízzel mosni a kis popsiját. Cumit ne vigyél, mert azt elveszik, cumisüveget is csak nagyon-nagyon indokolt esetben engedik. A köldök csonk ellátásához is adnak mindent. Ennyi jutott eszembe! Remélem tudtam segíteni.

2010. jún. 22. 08:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ruhát mindenféle képpen, mert nagyon elhasználodtak. Hétvégén pedig nincs mosoda. Vigyél pár darab pelust is, mert csak 5 db-ot fogsz kapni. Volt olyan nap, hogy nem volt elég nekünk.
2010. jún. 23. 09:53
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 23. 18:03
 4/5 A kérdező kommentje:
És ha nem elég a pelus, meg nincs is nálam, akkor mi van , nem adnak??
2010. jún. 23. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem szívesen ,de adnak, és kapsz mellé "jó tanácsot" is. Nekem mondták, hogy ha pici kaka van a pelusba, azt még nem kell kivenni, még fér bele!
2010. jún. 25. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!