Aki Szolnokon szült Dinyánál, milyen volt szülés alatt? Ott volt végig?
Ja,és megköszönném,ha írnátok "árat".
Nem tudom senkitől megkérdezni.A dokit meg nem akarom.
Előző vagyok. Ezeket találtam neten!
"Dinya a legjobb hírű szolnoki nőgyógyász, én is hozzá jártam míg ott laktam. A barátnőm két gyerekét nála szülte és imádja, pedig 50 km-re lakik. Jófej, laza, kedves és támogató. Rosszat még nem hallottam róla, pedig a Hetényiben dolgoztam, ahol mindenféle pletykát hallani."
Meg ezt:
Szia!
"Én 1 éve szültem Dinya dr.-nál és maximálisan meg voltam vele elégedve.Első perctől kezdve hozzá jártam vizsgálatokra,nagyon kedves,segítőkész volt.A szülésnél végig mellettem volt és utána is meglátogatott.Én mindenkinek őt ajánlom!!!"
És ezt:
"Szerintem a terhesrendelésén beszélgess el a "kolleginákkal".és tuti infókhoz jutsz."
Na és egy negatívot is, mert kiről ne lenne...
"Sajnos én hallottam rosszat róla.A barátnőmmel történt,hogy mivel régen műtötték a méhét,nehezen tágult.Nem jött ki neki természetes úton a baba.Könyörgött a császárért,ill. a szülésznő is javasolta,de Dinya nagyon természetes párti.És nem engedte.Ennek 2 éve,a barátnőm nem mer vállalni újabb babát és a mai napig zokog,ha ez szóba kerül."
Köszönöm,de ezeket a válaszokat már én is olvastam.De rendes vagy,hogy Te is utána néztél.
Sajnos,tényleg kevés szolnoki kismama ír.:(
Én nem tudom hogy Dinya milyen, nem szültem még, de én Jakabnál fogok szülni. Nekem ő a JÓ doki.
Üdv:25 hetes ikres km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!