Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki Szolnokon szült Dinyánál,...

Aki Szolnokon szült Dinyánál, milyen volt szülés alatt? Ott volt végig?

Figyelt kérdés

Ja,és megköszönném,ha írnátok "árat".

Nem tudom senkitől megkérdezni.A dokit meg nem akarom.

2010. máj. 7. 08:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok válaszolni. Én már tettem fel pár szolnoki szüléssel kapcsolatos kérdést, de alig érkezett válasz. Kevesen vagyunk itt Szolnokról...
2010. máj. 7. 09:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Ezeket találtam neten!

"Dinya a legjobb hírű szolnoki nőgyógyász, én is hozzá jártam míg ott laktam. A barátnőm két gyerekét nála szülte és imádja, pedig 50 km-re lakik. Jófej, laza, kedves és támogató. Rosszat még nem hallottam róla, pedig a Hetényiben dolgoztam, ahol mindenféle pletykát hallani."

2010. máj. 7. 09:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Meg ezt:

Szia!

"Én 1 éve szültem Dinya dr.-nál és maximálisan meg voltam vele elégedve.Első perctől kezdve hozzá jártam vizsgálatokra,nagyon kedves,segítőkész volt.A szülésnél végig mellettem volt és utána is meglátogatott.Én mindenkinek őt ajánlom!!!"

2010. máj. 7. 09:25
 4/10 anonim ***** válasza:

És ezt:

"Szerintem a terhesrendelésén beszélgess el a "kolleginákkal".és tuti infókhoz jutsz."

2010. máj. 7. 09:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Na és egy negatívot is, mert kiről ne lenne...

"Sajnos én hallottam rosszat róla.A barátnőmmel történt,hogy mivel régen műtötték a méhét,nehezen tágult.Nem jött ki neki természetes úton a baba.Könyörgött a császárért,ill. a szülésznő is javasolta,de Dinya nagyon természetes párti.És nem engedte.Ennek 2 éve,a barátnőm nem mer vállalni újabb babát és a mai napig zokog,ha ez szóba kerül."

2010. máj. 7. 09:28
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm,de ezeket a válaszokat már én is olvastam.De rendes vagy,hogy Te is utána néztél.

Sajnos,tényleg kevés szolnoki kismama ír.:(

2010. máj. 7. 09:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Én nem tudom hogy Dinya milyen, nem szültem még, de én Jakabnál fogok szülni. Nekem ő a JÓ doki.

Üdv:25 hetes ikres km

2010. máj. 7. 09:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Én teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudom ki milyen nőgyógyász Szolnokon. Az előző babám Kecskeméten született, de a következő majd itt fog. Első voltam.
2010. máj. 7. 09:55
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem egy barátnő szült nála 5 éve, fogadott dokija volt, de kiábrándult belőle, mert éjszaka indult be a szülés, és dinya nem volt elérhető reggel 7-ig. Akkor ment be, ugyanis akkor volt ügyeletes, és addig 6 másik doki mászott bele könyékig a barátnőmbe.Nálam alap, hogy a fogadott dokim éjjel-nappal elérhető legyen, ne csak akkoe amikor ügyeletes!
2010. máj. 7. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én tavaly Szolnokon szültem, Erdődinél! Dinyáról eddig csak jót hallottam. Jó szakember, lelkiismeretes! Nem tudom nála mennyi egy szülés, én 40e-t adtam, császáros voltam!
2010. máj. 7. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!